Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Excel 2013: Pivot Tablolarla Verileri Dönüştürme Sanatı

Excel 2013: Pivot Tablolarla Verileri Dönüştürme Sanatı
01 Aralık, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Excel 2013: Pivot Tablolarla Verileri Dönüştürme Sanatı

Excel 2013: Pivot Tablolar ile Verileri Dönüştürme Sanatı

Excel uygulaması tüm dünya genelinde sayısız kişi tarafından günlük işlerde kullanılır. Çoğu kişi ise Excel’in aslında çok daha fazlasını sunduğunun farkında değildir. Excel ile gerçekleştirebileceğiniz eylemler arasında, önemli ve işlevsel bir özelliği olan, ‘PivotTablolar’ ile verilerinizi sayılara ve tarihlere göre gruplamaktır.

Pivot Tablolar İle Veri Gruplamak

 

Özellikle büyük veri kümeleriyle çalışırken, o verileri anlamlı hale getirmek önemlidir. İşte bu noktada devreye 'Özet tablolarda verileri sayılara ve tarihlere göre gruplamak' girer. Bu teknik hem zamandan tasarruf sağlar, hem de verilerinizi daha anlaşılır ve okunabilir hale getirir.

‘Excel 2013: Pivot Tablolar İle Çalışmak’ Eğitim Seti

‘Excel 2013: Pivot Tablolar İle Çalışmak’ eğitim setimiz, sizlere bu konuda adım adım rehberlik edecektir. Her seviyeden kullanıcıya hitap eden bu eğitim seti sayesinde, 'Pivot Tablolarda' veri gruplama konusunda kendinizi geliştireceksiniz.

Vidoport üzerinde çeşitli Excel Eğitimleri mevcuttur. Bu eğitim setlerimizi inceleyerek, Excel konusundaki bilginizi genişletebilir ve iş yerinde verimliliğinizi artırabilirsiniz.

Yıllık Üyeliklerimiz sayesinde hem bu eğitim setlerine erişim sağlayabilir hem de kendi öğrenim temponuzda ilerleyebilirsiniz. Yıllık Üyelik seçeneklerimiz hakkında detaylı bilgi almak için linke tıklayabilirsiniz. Yıllık üye olarak Excel eğitimlerimizin yanı sıra diğer tüm eğitim setlerimize de sınırsız erişim hakkı kazanacaksınız.
 

En Başa Dön