Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Satır ve Sütununu Eklemek-Silmek: Microsoft Word 2010-2013 İşlemleri

Satır ve Sütununu Eklemek-Silmek: Microsoft Word 2010-2013 İşlemleri
11 Ekim, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Satır ve Sütununu Eklemek-Silmek: Microsoft Word 2010-2013 İşlemleri

Microsoft Word 2010-2013 Versiyonlarında Satır ve Sütun İşlemleri

Microsoft Office Suite’in en önemli bileşenlerinden biri olan Microsoft Word, belgelerinizi; raporlarınızı; mektuplarınızı düzenlemenizi, oluşturmanızı ve paylaşmanızı sağlayan güçlü bir araçtır. Gerek kişisel gerekse iş hayatında oldukça yaygın olarak kullanılan Microsoft Word, çeşitli fonksiyonellikleri ile hayatımızı kolaylaştırıyor. Bu blog yazısında, Microsoft Word aracında tablolarla çalışırken sıkça üzerinde durulan 'Satır ve Sütunları Eklemek, Silmek' konusuna değineceğiz.

Microsoft Word 2010-2013 Versiyonlarına Genel Bakış

Microsoft Word Kullanımı  (2010-2013 Versiyonları) eğitim setimiz, Word kullanıcılarına 2010 ve 2013 versiyonlarında nelerin değiştiğini ve bu sürümlerde nasıl daha verimli olabileceklerini anlatıyor. Eğitim setindeki dersler, Word'ün temelinden ileri düzey özelliklerine kadar geniş bir yelpazeyi kapsıyor.

Satır ve Sütunları Eklemek, Silmek

Tablolarla çalışma, Word belgelerinizin düzenli ve profesyonel görünmesini sağlayan bir özelliktir. Bu nedenle, bir tablodaki satır ve sütunları eklemek veya silmek gibi temel işlemleri bilmek önemlidir. 'Satır ve Sütunları Eklemek, Silmek' dersimizde bu konuda ayrıntılı bilgi verilmektedir.

Vidoport'ta yer alan 'Microsoft Word Kullanımı (2010-2013 Versiyonları)' ve diğer tüm Microsoft Word Eğitimlerine Yıllık Üyelik ile erişebilirsiniz. Detaylı üyelik bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz. Yıllık Üyeliklerimiz ile sadece bir eğitim setine değil, tüm eğitim setlerimize sınırsız erişiminiz olur ve bu sayede Word gibi bir yazılımı kullanırken karşılaşabileceğiniz zorlukları kolaylıkla aşabilirsiniz! 
 

En Başa Dön