Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Konkordato Sürecinde Geçici Mühletin Sonuçları ve İlan Bildiriminin Önemi

Konkordato Sürecinde Geçici Mühletin Sonuçları ve İlan Bildiriminin Önemi
10 Ekim, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Konkordato Sürecinde Geçici Mühletin Sonuçları ve İlan Bildiriminin Önemi

Konkordato Sürecinde Geçici Mühletin Sonuçları ve İlan Bildirimi

Muhasebede karşılaşılan bir durum olan konkordato, alacaklının zarara uğramaması için geliştirilmiş bir hukuki süreçtir. Tüm Yönleriyle Konkordato eğitim setimiz ile bu sürecin tüm aşamalarını detaylıca öğrenebilirsiniz.

Geçici Mühletin Sonuçları

Geçici mühlet, borçlu tarafından konkordato talep edilmesi ile başlar. Bu süreçte borçlu, alacaklıların da haklarını göz önünde bulundurarak bir ödeme planı hazırlamalıdır. Bu sürecin detaylarına 'Geçici mühletin sonuçları ve ilan bildirimi' dersimizde detaylıca yer verilmektedir.

İlan Bildiriminin Önemi

Geçici mühlet sürecinin sonunda konkordato talebinin kabul edilmesi halinde durum ilan edilir. Alacaklıların haklarına saygı gösteren bu adım, onların da süreci takip edebilmesi açısından önemlidir.

Muhasebe alanında yeteneklerinizi geliştirmek ve konkordato sürecini daha iyi anlamak için Muhasebe Eğitimleri setimize göz atabilirsiniz. Bu eğitimler, Vidoport'un Yıllık Üyeliklerine dahildir. Yıllık Üyelik imkanlarından yararlanarak birçok eğitim setine erişim sağlayabilirsiniz.

Eğitim setlerimizin satışlarını arttırmak için herkesi Yıllık Üyelik'lerimize davet ediyoruz. Bu sayede, muhasebe videolarından SQL eğitimlerine kadar birçok alanda kendinizi geliştirme fırsatı bulabilirsiniz. Üstelik, Yıllık Üyeliklerimize katılanlar tüm eğitim setlerimize sınırsız erişim hakkı kazanıyor. Kendinizi geliştirmek adına bu fırsattan yararlanın.

En Başa Dön