Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Office 365 Excel vs Excel 2016: Farklar Neler ve Nasıl Başlanır?

Office 365 Excel vs Excel 2016: Farklar Neler ve Nasıl Başlanır?
10 Ekim, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Office 365 Excel vs Excel 2016: Farklar Neler ve Nasıl Başlanır?

Excel'in İki Farklı Yüzü: Office 365 Excel ve Excel 2016

Microsoft Excel'in, hem bireysel hem de iş dünyasında en yaygın kullanılan hali 'Excel 2016'dır. Ancak, Microsoft'un sürekli geliştirdiği ve bulut tabanlı olarak sunduğu 'Office 365' Excel ile önemli farklılıklar söz konusudur. 

Excel 2016 ve Office 365 Excel Arasındaki Farklar

Adı üzerinde, Excel 2016, 2016 yılında çıkan bir sürüm olup beraberinde getirdiği özellikler ve kullanıcı arayüzü itibarıyla oldukça beğenilmiştir. Diğer yandan, Office 365 Excel, bulut tabanlı olmasıyla beraber sürekli güncellenen bir yapıya sahip olup ve daha geniş kapsamlı özellikler sunmaktadır.

İşte "Slayt- Excel 2016 ile Office 365 Excel arasındaki farklar nelerdir?" dersinizde bu iki farklı Excel sürümünün karşılaştırmalı bir incelemesini bulabilirsiniz.

Excel Öğrenmek için Nasıl Başlanır?

Excel öğrenmek için ilk adım, programın bir sürümünü kurmaktır. Okul, iş veya kişisel ihtiyaçlar için Excel öğrenmek istiyorsanız "Office 365 Kurulum (Ücretsiz)" eğitim setimizi sizin için hazırladık.

Bu seti tamamladıktan sonra, Excel kullanabilmeniz için gerekli tüm temel bilgileri edinebilirsiniz. Bunun için sizlere "Excel Eğitimleri" setimizi öneririz. 

Vidoport artık az önce belirttiğimiz Excel derslerinin tümünü kapsayan Yıllık Üyelik imkanı sunmaktadır. Yıllık Üyelik ile Excel ve diğer bütün eğitimlerimizin tümünün sınırsız erişimine sahip olabilirsiniz. Kendinizi geliştirirken aynı zamanda kariyerinizi de şekillendirebilirsiniz. Kendi öğrenme tempoda ilerlemek istiyorsanız Vidoport tam size göre!

En Başa Dön