Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Sıfırdan İleri Düzey LibreOffice Calc Öğrenimi ve Haftanıngünü İşlevinin Kullanımı Eğitim Seti

Sıfırdan İleri Düzey LibreOffice Calc Öğrenimi ve Haftanıngünü İşlevinin Kullanımı Eğitim Seti
12 Ekim, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Sıfırdan İleri Düzey LibreOffice Calc Öğrenimi ve Haftanıngünü İşlevinin Kullanımı Eğitim Seti

LibreOffice ile Ofis Otomasyonuna Sıfırdan Başlamak:İleri Düzey LibreOffice Calc Öğrenin

Merhaba, Vidoport'daki LibreOffice eğitimlerimiz ile size sıfırdan ileri düzeylere kadar muhteşem bir eğitim seti sunuyoruz. Bu blog yazısında "Sıfırdan İleri Düzey'e LibreOffice Calc" eğitim setimizi ve "Haftanıngünü işlevinin kullanımı" dersini detayları ile anlatacağız.

Sıfırdan İleri Düzey LibreOffice Calc Eğitimleri Vidoport'da!

Ofis otomasyonu ve veri işleme konusunda kendinizi geliştirmek istiyorsanız, LibreOffice Eğitimleri setlerimiz tam size göre. İster sıfırdan başlayın, ister bilgilerinizi tazeleyin, ihtiyaç duyduğunuz her konuda sizlere yardımcı olacak bir eğitim setimiz mutlaka bulunuyor.

'Haftanıngünü işlevinin kullanımı'

LibreOffice Calc'ta gelişmiş veri işleme ve analiz yetenekleri sunan birçok işlev bulunuyor. Bunlardan biri de "Haftanıngünü işlevi". Bu işlev, daha etkin ve otomatik tablolar oluşturmanızı olanak sağlar. Dilerseniz, "Haftanıngünü işlevinin kullanımı" dersine direk bağlantıdan ulaşın.

Söz konusu ofis otomasyonu ve veri işleme olduğunda, LibreOffice gibi güçlü bir aracın tam potansiyelini kullanmanızı sağlayacak bir eğitim seti edinmek sizin için büyük bir fark yaratabilir. İşte burada Yıllık Üyelik seçeneklerimiz devreye giriyor. Yıllık üyeliklerimiz ile tüm eğitim setlerimize sınırsız erişim sağlayabilir, kendinizi istediğiniz alanlarda geliştirebilirsiniz. Vidoport Yıllık Üyelik ile sadece LibreOffice değil, aynı zamanda diğer tüm eğitim setlerimizden yararlanma imkanı bulacaksınız.

En Başa Dön