Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

3D Studio MAX: Bi Fold Tekniği ile Tasarımda Fark Yaratın

3D Studio MAX: Bi Fold Tekniği ile Tasarımda Fark Yaratın
10 Ekim, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

3D Studio MAX: Bi Fold Tekniği ile Tasarımda Fark Yaratın

3D Studio MAX ile Tasarımda İnovasyon: Bi Fold Tekniği

Tasarım, çeşitli araçları ve teknikleri kullanarak özgün ve etkileyici çalışmalar ortaya çıkarabilme yeteneğidir. Özellikle Tasarım dünyasında 3D teknolojilerine hâkim olmak, tasarımcılara büyük bir avantaj sağlar. Özellikle de 3D Studio Max üzerinde bilgi sahibi olmak, profesyonel tasarım dünyasında bir adım öne çıkmak için kaliteli eğitimlere başvurmalısınız.

3D Studio Max ile Tasarımda Fark Yaratın

3D Studio MAX Öğrenin eğitim seti ile 3D Studio Max hakkındaki her şeyi adım adım, detaylı ve anlaşılır bir şekilde öğrenebilirsiniz. Bu set, Tasarım Eğitimleri kategorimizde bulunmaktadır ve 3D tasarım yeteneklerinizi geliştirmek için ihtiyaç duyduğunuz tüm materyalleri içerir. 

Bi Fold Tekniği Nedir?

Bi Fold, tasarımlarda sıklıkla kullanılan ve size eşsiz bir deneyim kazandıracak olan bir tekniktir. Detaylıca incelemek ve uygulamak isteyenler için Bi Fold dersimize göz atabilirsiniz.

Yıllık Üyelite geçerek Vidoport üzerindeki tüm 'Tasarım' videolarımıza ve '3D Studio MAX Öğrenin' eğitim setimize sınırsız erişim sağlayabilirsiniz. Üstelik yıllık üyelik ile bir yıl boyunca tüm yeni eğitim setlerimizden de ücretsiz olarak faydalanabilirsiniz. Hemen üye olun, tasarım dünyasında yeni ufuklara yelken açın!

En Başa Dön