Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Ara Dönem Finansal Raporlama ve Finansal Raporlama Standardı (BOBİ FRS) Eğitimi

Ara Dönem Finansal Raporlama ve Finansal Raporlama Standardı (BOBİ FRS) Eğitimi
20 Aralık, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Ara Dönem Finansal Raporlama ve Finansal Raporlama Standardı (BOBİ FRS) Eğitimi

Muhasebe: Finans Raporlamada Yeni Eğilimler

Muhasebenin İş Dünyasındaki Önemi

Çağımızda iş dünyası, sürekli olarak hızlı bir değişim içerisinde. Değişimin bu kadar hızlı olduğu bir dünyada, işletmelerin en önemli araçlarından biri Muhasebe olmuştur. Muhasebe, işletmelerin finansal durumlarını, yatırımlarını ve giderlerini takip etmelerini, daha doğru ve mantıklı kararlar almalarını sağlar.

BOBİ FRS Nedir?

Bu blog yazımız kapsamında, "Finansal Raporlama Standardı (BOBİ FRS)" adlı bir ders üzerinde duracağız. BOBİ FRS, işletmelerin finansal raporlama sürecini standartlaştırma amacı güden bir standarttır. 

Eğer Muhasebe alanında kendinizi geliştirmek ve bu konuda daha derin bir anlayışa sahip olmak istiyorsanız, Vidoport'un Muhasebe Eğitimleri'ni inceleyebilirsiniz. Bu eğitimlerde, Muhasebe'de Ara Dönem Finansal Raporlama'ya kadar birçok konuyu bulabilirsiniz.

Ara Dönem Finansal Raporlama

Ara Dönem Finansal Raporlama da, işletmelerin belirli bir dönem (genellikle yılın bir bölümü) boyunca finansal performanslarını ölçmek için yaptıkları bir raporlamadır. 

Yıllık Üyelikler

Vidoport'un Yıllık Üyelik seçeneği ile sınırsız erişim sağlayabilir ve Yıllık Üyelik ile 'Muhasebe' ve benzeri diğer eğitim setlerine istediğiniz zaman, istediğiniz yerden ulaşabilirsiniz.
 

En Başa Dön