Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Excel İle Tarih ve Saat Formülleri: Tarihin Hangi Çeyreğe Geldiğini Bulma

Excel İle Tarih ve Saat Formülleri: Tarihin Hangi Çeyreğe Geldiğini Bulma
16 Kasım, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Excel İle Tarih ve Saat Formülleri: Tarihin Hangi Çeyreğe Geldiğini Bulma

Excel İle Tarih ve Saat Formülleri: Tarihin Hangi Çeyreğe Geldiğini Bulmak

Excel Tarih ve Saat Formülleri

Excel tabanlı hesaplamalar ve analizler, herhangi bir iş yerinde etkili bir analiz ve raporlama aracıdır. Buna örnek olarak, 'Excel Tarih ve Saat Formülleri' setimizde olduğu gibi belirli işlevler ile tarihin hangi çeyreğe geldiğini hesaplama kapasitesi vermektedir.

Excel'de bir tarihin hangi çeyreğe geldiğini bulmak-TAMSAYI İşlevi

'Excel'de bir tarihin hangi çeyreğe geldiğini bulmak-TAMSAYI İşlevi', iş dünyasında yer alıyor ve hangi çeyrekte olduğumuzu bize gösteriyor. Bu sayede, işlerimizi daha iyi planlayabilir, çeyrek bazlı hedefler ve projeksiyonlar oluşturabiliriz.

Vidoport, 'Excel Eğitimleri' kategorisinde yer alan bu ve benzeri dersler ile size verimli ve etkin bir Excel kullanımı imkanı sunmaktadır. Vidoport'un Excel Eğitimleri setini keşfederek, Excel'in çeşitli işlevlerini hızlı ve kolay bir şekilde öğrenin.

Vidoport ile, Excel'in dünyasını keşfedebileceğiniz Yıllık Üyeliklerimiz ile dilerseniz, maliyet etkin bir çözüm sunuyoruz. Yıllık üyeliklerimizi buradan inceleyebilirsiniz, ve online eğitimlere sınırsız erişim ile Excel ve diğer uygulamaların usta bir kullanıcısı olabilirsiniz.

En Başa Dön