Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Excel ile Veri Analizi ve Paket Program Oluşturma

Excel ile Veri Analizi ve Paket Program Oluşturma
09 Ocak, 2024 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Excel ile Veri Analizi ve Paket Program Oluşturma

Excel: İş dünyasında vazgeçilmez bir araç

İş dünyasında veri analizi ve raporlama konusunda Excel'nin yerini alabilecek başka bir araç bulunmuyor. Sayısız özellik ve işlevi sayesinde Excel, iş verilerini analiz etme, yönetme ve raporlama konusunda benzersiz bir platform sağlar.

Excel - Access - VBA Userform ile Paket Program Oluşturma

Biz de Vidoport olarak Excel'in bu gücünü kullanmanıza yardımcı oluyoruz. Bunun için hazırladığımız 'Excel - Access - VBA Userform ile Paket Program Oluşturma' isimli eğitim setimizde, Excel'in ileri özelliklerini kullanarak kendi paket programlarınızı oluşturmanıza yardımcı oluyoruz. Excel Eğitimleri kategorimizde daha fazla detayı bulabilirsiniz.

Connection Strings Dersi

Connection Strings dersimizde, Excel, Access ve VBA Userform kullanarak veri bağlantılarını nasıl kuracağınızı öğreneceksiniz. Bu sayede, farklı veri kaynaklarından bilgi alabilir, bu verileri analiz edebilir ve başkalarına verimli bir şekilde sunabilirsiniz.

Vidoport üzerindeki Yıllık Üyelikler ile tüm Excel videolarını ve eğitim setlerimizi sınırsız olarak izleyebilir ve satışlarını arttırabilirsiniz. Bu eğitimler ile Excel bilgilerinizi geliştirin, iş verimliliğinizi artırın!

En Başa Dön