Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Power BI DAX ile Ağırlıklı Ortalama Nasıl Hesaplanır?

Power BI DAX ile Ağırlıklı Ortalama Nasıl Hesaplanır?
09 Ocak, 2024 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Power BI DAX ile Ağırlıklı Ortalama Nasıl Hesaplanır?

Power BI DAX ile Ağırlıklı Ortalamayı Bulmak


 

Power BI & Query & DAX: İş Dünyası İçin Önemli Bir Araç

Her geçen gün, iş dünyası veri analitiği ve raporlama araçlarının önemini daha çok fark ediyor. Bu araçlardan biri olan Power BI & Query & DAX , iş gücünün veriye dayalı kararlar almasını kolaylaştırıyor.

Power BI & Query & DAX Eğitimleri

Birçok insan, Power BI & Query & DAX Eğitimleri almıyor sadece Power BI'ı navige etme ve veri görselleştirme araçlarını kullanma kabiliyeti ile kalmıyor. DAX formüllerini öğrenmek, kullanıcıların daha karmaşık veri analizi ve manipülasyonları gerçekleştirebilmelerini sağlıyor.

Veri analizine yeni bir boyut getiren bu formüllerden biri, 'Ağırlıklı Ortalamayı Bulmak' formülüdür. Eğitim setimizde yer alan Power BI DAX Formülleri arasında yer alır.

Vidoport, veri analizi becerilerinizi bir sonraki seviyeye taşımanızı sağlar. Temel veri görselleştirme tekniklerinden karmaşık DAX formüllerine kadar her şeyi kapsayan eğitim setlerimizle, verilerinizi anlamlandırma ve içgörü kazanma becerinizi geliştirebilirsiniz.

Vidoport üzerindeki Yıllık Üyelikler, sınırsız erişim ve sürekli güncellenen kurs içeriği sunar. Kendi hızınızda öğrenin ve kariyerinizi hızlandırın. 'Power BI & Query & DAX' videolarını içeren eğitim setlerimiz sizi bekliyor!
 

En Başa Dön