Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Excel ile Veri Görselleştirme: Marimekko Pazar Analizi Grafikleri Nasıl Oluşturulur?

Excel ile Veri Görselleştirme: Marimekko Pazar Analizi Grafikleri Nasıl Oluşturulur?
19 Ekim, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Excel ile Veri Görselleştirme: Marimekko Pazar Analizi Grafikleri Nasıl Oluşturulur?

Excel Grafikleri ile Veri Görselleştirme Eğitimi

Marimekko Pazar Analizi Grafikleri Oluşturma

Excel'de MariMekko Grafikleri tam anlamıyla öğrenmek için Ömer BAĞCI hocamızın hazırlamış olduğu Excel ve "Marimekko Pazar Analizi Grafikleri Oluşturmak" dersini içeren Excel Grafikleri ile Veri Görselleştirme eğitim setinin tamamlanması önerilir. Bu seti tamamladıktan sonra, Excel’de gelişmiş yetenekler kazanabilirsiniz.

Excel'de Verinin Gücünü Keşfetme

Veri analizi, iş dünyasında karar verme sürecinin ayrılmaz bir parçasıdır. Ancak bu verilerin anlamlı ve yüksek değerli bilgiye dönüştürülmesi, çoğunlukla karmaşık ve zorluk derecesi yüksek olan veri görselleştirme sürecini gerektirir. İşte burada Excel, özellikle de Excel Grafikleri ile Veri Görselleştirme eğitim setimiz devreye girer.

Marimekko Pazar Analizi Grafikleri Oluşturmak

Çeşitli Excel Eğitimleri ile beceri setinizi genişletmiş olsanız bile, Marimekko Pazar Analizi Grafikleri Oluşturmak gibi daha karmaşık görselleştirmeleri uygulama konusunda takılabilirsiniz. Bu blog yazısı bu yazılı adımların yanı sıra olduğu gibi takip edilebilmesi için tasarlanmıştır.

Vidoport'da sunulan 'Excel' videolarını içeren eğitim setlerimiz, her seviyeden kullanıcının Excel'deki becerilerini geliştirmesini ve veri görselleştirme hakkında detaylı bilgi edinmesini sağlar. Yıllık Üyelik sahipleri, sadece Excel eğitimlerine değil, aynı zamanda Muhasebe, PowerPoint, SQL, Word gibi diğer eğitimlerimize de sınırsız erişim sağlarlar. Daha fazla bilgi için Yıllık Üyelik sayfamızı ziyaret edin ve eğitimlerimizle kariyerinizi bir adım öteye taşıyın.

En Başa Dön