Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Excel'in EĞER ve Mantıksal Formülleri: İLKEŞLENEN İşlevine Derinlemesine Bir Bakış

Excel'in EĞER ve Mantıksal Formülleri: İLKEŞLENEN İşlevine Derinlemesine Bir Bakış
21 Ekim, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Excel'in EĞER ve Mantıksal Formülleri: İLKEŞLENEN İşlevine Derinlemesine Bir Bakış

Excel'de EĞER ve Mantıksal Formüller: İLKEŞLENEN İşlevi

Yeni başlayanlar için Excel'den uzmanlar için Excel'e kadar herkesin kullanabileceği bir araçtır. İster karmaşık bir veri analizi yapıyor olun, ister basit bir bütçe oluşturun, Excel Eğitimleri işlerinizi kolaylaştıracaktır. Bugün, belirli bir koşulu kontrol etmek ve ona göre sonuçlar döndürmek için kullanılan İLKEŞLENEN İşlevi'ni gözden geçireceğiz.

Excel'de EĞER ve Mantıksal Formüller

Excel'in EĞER'ı, bir hücrede belirli bir koşulun doğru olup olmadığını kontrol eder. Bu, ilerideki analizler veya karmaşık formüller oluştururken çok değerlidir. Bunu, 'EĞER ve Mantıksal Excel Formülleri' eğitim setimizde ayrıntılı olarak öğrenebilirsiniz.

İLKEŞLENEN İşlevi

Ayrıca, belirli bir durumda birden çok sonuç elde etmek için, Excel'in İLKEŞLENEN işlevini kullanabiliriz. Bu, daha karmaşık senaryolarda, örneğin birden çok koşulu kontrol etmeniz gereken durumlarda kullanışlıdır. İLKEŞLENEN İşlevini, nasıl kullanacağınızı ve ne zaman kullanılacağını ayrıntılı olarak anlatıyoruz.

Yukarıdaki bilgilerle, Excel'in kabiliyetlerini daha da derinlemesine anlamaya başlamış olmalısınız. Bunun gibi daha fazla bilgi için Excel Eğitimleri kategorimize göz atabilirsiniz. 

Vidoport'taki Yıllık Üyelikler ile sınırsız erişim hakkı elde edebilirsiniz. Yıllık Üyelikler, Excel videolarını içeren eğitim setlerine ve diğer birçok diziye tam erişim sağlar. Üyeliklerimiz ile öğrenme sürecinizi hızlandırın ve kariyerinizde ilerleyin.

En Başa Dön