Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Excel Sorgu Ekranları ve Veri Doğrulamayı a Çözme Rehberi

Excel Sorgu Ekranları ve Veri Doğrulamayı a Çözme Rehberi
21 Ekim, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Excel Sorgu Ekranları ve Veri Doğrulamayı a Çözme Rehberi

Excel ile Sorgu Ekranlarında Veri Manipülasyonu ve Doğrulama

Günümüzde verilerle çalışan pek çok kişi ve kurum, verilerini düzenlemek veya analiz etmek için Microsoft Excel'i kullanmaktadır. Ancak Excel'in yetenekleri basit hesaplamalar ve veri listelerinden ibaret değil. Oldukça kapsamlı ve geniş bir kullanım alanı sunan Excel, veri analiz uzmanları ve dayanışmacıları tarafından oldukça sık kullanılmaktadır. 

Excel Eğitimleri İle Veri Analiz Becerilerinizi Geliştirin

Excel Eğitimleri ile Excel'i daha verimli bir şekilde kullanabilirsiniz. Özellikle sorgu ekranları ve Power Query özelliklerini kullanarak veri manipülasyonu yapabilmek, Excel'in sunduğu karmaşık yeteneklerden sadece bir tanesidir. Bu yetenekler, Excel Sorgular ve Power Query eğitim setimizde detaylı olarak ele alınmıştır.

Sorgu Ekranları İle Tekrar Eden Değerler ve Veri Doğrulamayı Kullanma

Sorgu ekranları ile Tekrar eden değerler ve Veri Doğrulama dersimizde, Excel'in tekniklerini detaylı bir şekilde açıklamaktayız. Bu bölümde, tekrar eden verilerin nasıl kaldırılacağını ve veri doğrulamanın nasıl kullanılacağını öğreneceksiniz. 

Vidoport'ta bulunan 'Yıllık Üyeliklerin' https://vidoport.com/uyelik-ucretleri sayfasında detaylarına ulaşabileceğiniz bu eğitimlerin yanı sıra, daha pek çok Excel video eğitim seti sizleri beklemektedir. Yıllık Üyelikler ile bu eğitimlere her zaman, her yerden erişebilir ve şüphesiz ki Excel becerilerinizi daha ileriye taşıyabilirsiniz.
 

En Başa Dön