Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Excel'in İş Dünyasına Önemi ve

Excel'in İş Dünyasına Önemi ve
25 Aralık, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Excel'in İş Dünyasına Önemi ve

Excel'in İş Dünyasına Önemi

 

Excel Temelini Anlama

Veri tabanlarını yönetmek, hızlı analizler yapmak, büyük veri setlerini sıralamak ve filtrelemek iş dünyasında oldukça önemlidir, ve burada Excel devreye girer. Excel’in yalnızca bir hesaplama aracı olmadığını, aynı zamanda karar verme süreçlerine yardımcı olan önemli bir analiz aracı olduğunu da belirtmek gerekir.

"A'dan Z'ye Power BI Kullanımı" Eğitim Seti Ve 'Power BI Proje Çalışmaları-10'

Excel dışında bir diğer önemli araç "A'dan Z'ye Power BI". Vidoport'un sunduğu "A'dan Z'ye Power BI Kullanımı" eğitimi, adından da anlaşılacağı gibi Power BI'ı baştan sona kapsar. Bu eğitim seti içinde en dikkat çeken derslerden biri de 'Power BI Proje Çalışmaları -10'dir.

Avantajları ve özellikleriyle öne çıkan Power BI, şirketlerin büyük veri yığınlarını analiz ederek anlamlı bilgilere dönüştürmelerine yardımcı olan bir iş zekası (Business Intelligence) aracıdır. Bu aracın özelliklerini ve kullanımını öğrenmek isterseniz, "A'dan Z'ye Power BI Kullanımı" eğitim setimiz tam size göre! 

Power BI'ın pratiği ve proje çalışmalarını detaylıca anlatan 'Power BI Proje Çalışmaları -10' dersimizi de mutlaka incelemelisiniz. Bu sayede alacağınız BI bilgisiyle, işletmenizin veri analiz yeteneklerini bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Çalışma hayatınıza değer katmak ve kendinizi daha da geliştirmek için Excel Eğitimleri ve Power BI Proje Çalışmaları -10 dersini inceleyin! 

Vidoport’ta ihtiyacınıza yönelik bir çok Yıllık Üyelik seçenekleri bulunmaktadır. Yıllık üye olarak 'Excel' ile ilgili eğitim setlerimizi indirimli bir şekilde edinebilir ve kariyerinize yeni bir adım atabilirsiniz.
 

En Başa Dön