Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Excel Kullanarak İş Günlerini Hesaplama: TAMİŞGÜNÜ ve TAMİŞGÜNÜ.ULULS Fonksiyonları

Excel Kullanarak İş Günlerini Hesaplama: TAMİŞGÜNÜ ve TAMİŞGÜNÜ.ULULS Fonksiyonları
22 Eylül, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Excel Kullanarak İş Günlerini Hesaplama: TAMİŞGÜNÜ ve TAMİŞGÜNÜ.ULULS Fonksiyonları

'Excel' ile Tarih ve Saat Hesaplama: TAMİŞGÜNÜ ve TAMİŞGÜNÜ.ULULS Fonksiyonları

Merhaba değerli öğrenme dostlarım. Bugün sizlerle birlikte Excel dünyasının inanılmaz ve pek bilinmeyen bir özelliğini detaylandıracağız. Evet, bahsettiklerimiz en önemli Excel Tarih ve Saat Formüllerinden biri olan 'TAMİŞGÜNÜ ve TAMİŞGÜNÜ.ULULS Fonksiyonları'.

'TAMİŞGÜNÜ ve TAMİŞGÜNÜ.ULULS Fonksiyonu' Nedir?

Dilerseniz hemen başlayalım. 'TAMİŞGÜNÜ ve TAMİŞGÜNÜ.ULULS Fonksiyonu', Excel'in sağladığı bir özelliklerden biri olup, belirli bir tarih aralığındaki iş günlerini hesaplamanıza yardımcı olan bir fonksiyondur. 

TAMİŞGÜNÜ ve TAMİŞGÜNÜ.ULULS Fonksiyonu Nasıl Kullanılır?

Bu işlevi kullanmak için öncelikle belirli bir tarih aralığı belirlemeniz gerekmektedir. Ardından iş günleri arasında geçen süreyi öğrenmek istiyorsanız, 'TAMİŞGÜNÜ ve TAMİŞGÜNÜ.ULULS Fonksiyonu' yardımıyla bu bilgiye erişebilirsiniz.

Eğer 'Excel'le hayatı kolaylaştırmak ilginç geliyorsa, 'Excel Eğitimleri'ne göz atabilirsiniz. Size yalnızca bu fonksiyonu değil, tüm Excel Eğitimleri'ni sunan platformumuzda, çok daha fazlasını öğrenebilirsiniz.

Bu fonksiyonlar ve daha fazlasını öğrenmek, çalışmalarınızı daha etkin bir şekilde yapabilmeniz için büyük bir adım olabilir. Bu yüzden Excel öğrenmeye zaman ayırmanız ve kendinizi geliştirmeye devam etmeniz önem taşımaktadır.

En Başa Dön