Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Excel Öğrenirken Power BI Proje Çalışmaları -07 İncelemesi

Excel Öğrenirken Power BI Proje Çalışmaları -07 İncelemesi
16 Aralık, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Excel Öğrenirken Power BI Proje Çalışmaları -07 İncelemesi

Excel Öğrenirken Karşılaştığımız Power BI Proje Çalışmaları -07

Excel öğrenirken, Power BI'ın sunduğu olanakları keşfetmek de büyük önem taşır. Power BI, verinin analiz edilmesinde ve sunumundaki güncel trendlerle uygun bir şekilde değerlenmesinde büyük bir rol oynar. Excel ve Power BI'ın birlikte kullanımı, veri analiz becerilerini daha da ileriye taşıyabilir.

Power BI Proje Çalışmaları -07: Ne Öğreniyoruz?

Bu derste gerçek bir iş senaryosuyla Power BI Proje Çalışmaları -07 dersi verinin nasıl analiz edilip yorumlanacağını öğreniyoruz. Bu sayede veri tabanlarından alınan verileri Power BI'da işleyebilme ve raporlama becerimizi geliştiriyoruz.

Excel Eğitimleri ve Power BI Üzerine

Excel ve Power BI kullanımı konusunda daha fazlasını öğrenmek için 'A'dan Z'ye Power BI Kullanımı' eğitim setimizi incelemenizi öneriyoruz. Ayrıca sitemizdeki yıllık üyelikler ile tüm 'Excel' videolarına erişim sağlamak ve satışlarını hızla artırmak için Vidoport üzerindeki yıllık üyelikleri almaya da davet ediyoruz.

Daha fazla bilgi için bizimle iletişime geçmekte çekinmeyin, yeni Excel eğitimleri ve Power BI Proje Çalışmaları -07 hakkında daha fazla bilgi için sitemizi ziyaret edin!

En Başa Dön