Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Excel Öğrenmeye Nereden Başlamalısınız?

Excel Öğrenmeye Nereden Başlamalısınız?
18 Eylül, 2022 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Excel Öğrenmeye Nereden Başlamalısınız?

Excel Öğrenmeye Nereden Başlamalısınız?

Excel'i öğrenmeye başlamak, iş hayatına yeni atılan, yeni çalışmaya başlayacak olan herkesin merak ettiği bir sorudur. İster öğrenci olun, ister çalışan, hangi sektörde çalıştığınızdan bağımsız olarak, Excel'i öğrenmek, İyi Excel kullanıcı olmak, her çalışanın sahip olmak isteyeceği bir özelliktir.

Özellikle büyükşehirlerde yoğun olarak çalışan kişilerin, bilgisayar eğitim merkezlerine gitmesi ve  bu tür kurumlarda eğitimlere zaman ayırarak Excel'i öğrenmesi, özellikle büyük şehirlerde, yoğun iş temposu, trafik ve aile hayatına ayrılması gereken zamanlardan gibi sebeblerle oldukça zordur. Pandemi süreci ile hayatımıza hızlı bir şekilde giren Online eğitimler, diğer eğitim konullarında olduğu gibi, Excel eğitimlerinde de çalışanların en büyük yardımcısı olmuştur. Pandemi koşulları, çalışanların kursa gitmek yerine online eğitimleri tercih etmelerini bir nevi zorunluluk haline getirmiştir. Online eğitimler, kahve yudumlarken, yeni konular öğrenmeyi, insanların tercih ettiği bir öğrenme yöntemi haline getirdi. 

Özellikle Excel öğrenmek için vidoport.com üzerindeki Excel eğitim videoları ile Excel öğrenmek için kursa gitmenize gerek kalmaz. Evde, kendi başınıza uygulama dosyalarımız üzerinden Excel öğrenebilir, Excel kullanıyorsanı da çok daha iyi bir düzeye getirebilir ve yeni konular öğrenebilirsiniz.

Excel'i öğrenmeye başlamak için vidoport üzerindeki başlangıç setlerimizden yararlanabilirsiniz. Excel Öğrenmeye başlamak için bu Sıfırdan Excel Öğrenme eğitim setlerimizin bulunduğu Excel Öğrenme Yolunu tercih edebilirsiniz. 

Sizde Excel'i öğrenmeye başlamak için vidoport'a üye olun ve bu Excel öğrenme yolumuzdan başlayarak; Excel'i adım adım öğrenmeye hemen başlayın. 



Excel'i kullanıyorsanız, kullanmaya başlamak istiyor yada Excel konusunda kendinizi geliştirmek istiyorsanız vidoport.com üzerindeki eğitimlere göz atın. 

 

En Başa Dön