Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Excel Power Query ile Transpoze Merge ve Unpivot Column Yöntemlerini Öğrenin

Excel Power Query ile Transpoze Merge ve Unpivot Column Yöntemlerini Öğrenin
28 Aralık, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Excel Power Query ile Transpoze Merge ve Unpivot Column Yöntemlerini Öğrenin

Excel'in İş Dünyasındaki Önemi

İş dünyasında veri işleme ve yönetimi anlamında kullanılan en popüler araçlardan birisi Excel 'dir. Veri tabanı yönetiminden, işlem analizlerine, muhasebe işlemlerinden, veri görselleştirmeye kadar pek çok alanda kullanılan bu uygulama, gün geçtikçe daha fazla geliştirilerek yeni fonksiyonlar ve hizmetlerle donatılmaktadır.

Excel Eğitimleri

Vidoport olarak, iş dünyasında Excel Eğitimleri sunmakta ve bu alanda kendinizi geliştirmenize yardımcı olmaktayız. "Excel Power Query Öğrenin" ismiyle sunduğumuz eğitim setinde, özellikle iş dünyasında sıklıkla karşılaşılan ve kullanılan fonksiyonların öğrenilmesi amaçlanmaktadır.

Transpoze Merge Column Unpivot Column

Bu fonksiyonlar arasında özellikle Transpoze Merge Column Unpivot Column üzerinde durulmaktadır. Bu fonksiyonlar sayesinde verili tablolar üzerinde yapılan işlemler ve analizler daha etkin ve hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilmektedir.

Excel Power Query Öğrenin eğitim setimizle veri işleme ve analizlerinizi başarılı bir şekilde gerçekleştirebilir ve kariyer hayatınızda bir adım öne geçebilirsiniz.

Vidoport'taki Yıllık Üyelikler seçeneğimiz sayesinde, "Excel Power Query Öğrenin" dersi de dahil olmak üzere, tüm eğitimlerimizden yıl boyunca sınırsız şekilde faydalanabilirsiniz. Bu sayede 'Excel' videolarını içeren eğitim setlerimizden en etkin şekilde faydalanabilir ve işlemlerinizi daha hızlı, etkili ve doğru bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Eğitim setlerimizin satışlarından da maksimum oranda verim alabiliriz.

En Başa Dön