Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Excel Sorgular ve Power Query İle Verilerinizi Düzenleme

Excel Sorgular ve Power Query İle Verilerinizi Düzenleme
12 Ocak, 2024 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Excel Sorgular ve Power Query İle Verilerinizi Düzenleme

Excel Sorgular ve Power Query: Verilerinizin Düzenlenmesi

Excel: İş Dünyasının Olmazsa Olmazı

Excel, iş dünyası için veri yönetiminde vazgeçilmezdir. Excel'de çeşitli veri türleri ve bileşenlerle çalışabilmeniz, işlerinizi daha verimli ve hızlı bir şekilde yürütmeniz için harika bir araçtır.

Verilerinizi Düzenleme Sanatı

Vidoport'daki Excel Eğitimleri serimiz arasında, Excel'de Sorgu ile verilerinizin önüne veya sonuna ekleme yapmak dersimize mutlaka göz atın. Bu ders, Excel Sorgular ve Power Query eğitim setin parçasıdır.

Verilerin düzgün bir şekilde analiz edilebilmesi ve işlenmesi için sıklıkla düzenlemeye ihtiyaç vardır. Örneğin, bazen belirli bir ayrıntıyı bulmak için verilerinizin önüne veya sonuna bilgi eklemeniz gerekebilir. Her iki durumda da Excel sorgular ve Power Query, işlerinizi kolaylaştıracak güçlü araçlardır.

Vidoport üzerindeki Yıllık Üyeliklerimiz sayesinde sizler de bu ve diğer birçok özelliğin nasıl kullanılacağını öğrenebilirsiniz. Excel öğrenmek ve verinizi daha etkin bir şekilde yönetmek için Yıllık Üyelik seçeneklerimize göz atın. Geliştirdiğiniz bu yetenekler, iş yaşamında size büyük bir avantaj sağlayacak.

En Başa Dön