Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Excel ve Power BI: Dağılım Grafikleri İle Çalışmanın Yolu

Excel ve Power BI: Dağılım Grafikleri İle Çalışmanın Yolu
15 Ocak, 2024 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Excel ve Power BI: Dağılım Grafikleri İle Çalışmanın Yolu

Excel ve Power BI: Dağılım Grafiklerinde Uzmanlaşma Yolu

İş dünyasında veri analizi ve raporlama denilince ilk akla gelen araçlardan biri Excel olmaktadır. Çünkü Excel, kullanım kolaylığı ve işlevselliği ile iş dünyasında olmazsa olmaz bir araç haline gelmiştir. 

Excel’in Önemi ve Kullanım Alanları

Excel, veri analizi, maliyet hesaplama, projelerin izlenmesi ve birçok alanda kullanabilen bir araçtır. Excel öğrenmek hem iş hayatında performansınızı artırır hem de pozisyonunuzdan bağımsız olarak size bir çok alanda yardımcı olur. Hem bu yüzden Vidoport olarak çeşitli Excel Eğitimleri sunmaktayız.

A'dan Z'ye Power BI Kullanımı

Excel dışında veri analizinde kullanılan önemli araçlardan biri de Power BI'dır. Sadece Excel bilgisi olan bir kişi, Power BI'yı da öğrenerek veri analizindeki becerilerini daha da geliştirebilir. Bunun için A'dan Z'ye Power BI Kullanımı eğitim setimizi öneriyoruz. Bu eğitim setinde, Power BI'ın temel özelliklerinden en kompleks özelliklerine kadar her konuyu işliyoruz.

Özellikle 'Dağılım Grafikleri ile Çalışmak' dersimizi öneririz. Bu ders, Power BI'da dağılım grafiklerinin nasıl oluşturulacağını ve nasıl kullanılacağını ayrıntılı bir şekilde anlatmaktadır.

Vidoport'ta Yıllık Üyelik seçeneğimizle birlikte çok daha fazla eğitim setine erişebilir ve Excel'deki becerilerinizi daha da ileri seviyeye taşıyabilirsiniz.

 

En Başa Dön