Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Google Suit Kullanımı ve E-Tablolarda Satış Değerlerini Hesaplama

Google Suit Kullanımı ve E-Tablolarda Satış Değerlerini Hesaplama
23 Aralık, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Google Suit Kullanımı ve E-Tablolarda Satış Değerlerini Hesaplama

Google Suit'in İş Dünyasındaki Yeri

İş dünyası, teknolojik gelişmelerle birlikte sürekli evrilmektedir. İşletmeler, verimliliği artırmak ve rekabette üstünlük sağlamak adına, sürekli yeni teknolojik araçlar araştırır ve kullanır. Bu araçlardan biri de Google Suit’dir. 

Google Suit Nedir?

Google Suit; Google Doküman, Google E-Tablo, Google Sunum ve diğer Google uygulamalarını bir araya getiren bir işbirliği ve üretkenlik aracıdır. Bu hizmetler sayesinde, işletmeler neredeyse her yerden belgeleri oluşturabilir, toplamak ve düzenleyebilir.

Google Suit'in Kullanım Alanları

Google Suit, işletmelerin günlük işlerini kolaylaştırmak için her alanda kullanılır. Ağır excel dosyalarını ve karmaşık sunumları oluşturmak yerine, Google’ın bu hizmetleri sayesinde işler çok daha hızlı ve kolay bir şekilde halledilebilir. 

Google Suit Eğitimleri

 

Vidoport olarak, kullanıcıların bu hizmetleri etkili bir şekilde kullanabilmesi için eğitimler sunmaktayız. 'Google E-Tabloların Kullanımı' ve 'E-Tablolarda Aylık Ortalama ve Günlük Satış Değerlerini Bulmak' derslerimizi inceleyebilirsiniz.

Yıllık Üyelikler

Eğitim setlerimizin tamamına erişim sağlamak ve 'Google Suit' videolarını izlemek için Yıllık Üyelik seçeneğimizi tercih edebilirsiniz. Bu sayede hem bilginizi genişletebilir hem de iş hayatındaki verimliliğinizi artırabilirsiniz.

En Başa Dön