Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Google Suite Eğitimleri: Kısa Yanıtlı Sorular Oluşturmayı Keşfetin

Google Suite Eğitimleri: Kısa Yanıtlı Sorular Oluşturmayı Keşfetin
10 Ekim, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Google Suite Eğitimleri: Kısa Yanıtlı Sorular Oluşturmayı Keşfetin

Google Suite 101: Kısa Yanıtlı Sorular Oluşturmayı Keşfetin

Merhaba! Vidoport bünyesindeki Google Suit Uzmanı olarak, size Google Suitin çeşitli yüzlerini gösterme fırsatını memnuniyetle karşılıyorum. Bugün 'Kısa Yanıtlı Sorular oluşturmak' konusuna odaklanacağız.

Google Suit: Yeteneklerinizi Genişletin

Google Suit, iş hayatınızı kolaylaştırmak için icat edilmiş bir dizi çevrimiçi araçtır. İçindekiler arasında Google Anketler, Dokümanlar, Slides ve daha pek çok şey var. Aşağıda 'Google Anket, Formlar ile Anket Oluşturma' konusuna genel bir bakış sağlanmıştır.

Kısa Yanıtlı Sorular Oluşturma

En iyi yanı, Kısa Yanıtlı Sorular oluşturmanın kolay olmasıdır. Google Anketlerin kullanıcı dostu arabirimi sayesinde, her türlü anketi hızla ve kolayca oluşturabilirsiniz. Elbette, bu 'Google Suit Eğitimleri'nde detayları ile anlatılmıştır.

Bir sonraki derste daha fazla bilgi edinmeye çalışacağız. Bu Google Suit Eğitimlerindeki bilgileri kullanırsanız, hiçbir şeyi kaçırmayacağınıza söz veriyoruz. Vidoport bünyesindeki her eğitimi denemek için Yıllık Üyeliklerimizi tercih edebilirsiniz. Yıllık Üyelikler hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayınız.

Yazının sonuna kadar bizi takip ettiğiniz için teşekkür ederiz, bizimle kalın ve Google Suite yeteneklerinizi geliştirmek için daha fazla bilgi edinin!

Vidoport'un Yıllık Üyelik seçeneklerini tercih ederek, Google Suit dahil tüm eğitimlerimize tam erişim elde edebilirsiniz. Üyelik hakkında daha fazla bilgi için tıklayınız ve her an, her yerde öğrenmeye devam edin! Size her konuda yardımcı olabiliriz, bu nedenle her türlü sorunuzda yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Vidoport ile eğitim yolculuğunuza devam edin ve bilgiye olan tutkunuzu derinleştirin!

En Başa Dön