Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

KDV Tevkifatı ve Tam Tevkifat Gerektiren İşlemler Hakkında Pratik Bilgiler

KDV Tevkifatı ve Tam Tevkifat Gerektiren İşlemler Hakkında Pratik Bilgiler
10 Ekim, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

KDV Tevkifatı ve Tam Tevkifat Gerektiren İşlemler Hakkında Pratik Bilgiler

Muhasebe Pratikleri: KDV Tevkifatı ve Tam Tevkifat Gerektiren İşlemler

Merhaba, bugün Muhasebe konularından biri olan ve çoğu kişi için karmaşık bir hale gelebilen 'KDV Tevkifatı' ve 'Tam Tevkifat Gerektiren İşlemler' konularını ele alacağız.

KDV Tevkifatı Nedir?

KDV tevkifatı, devletin vergi kaçağı oluşmasını önlemek amacıyla uyguladığı, alıcıdan kesilmesi gereken KDV'nin bir kısmının veya tamamının, mükellef alıcı tarafından direkt olarak vergi dairelerine ödenmesi işlemidir. Daha ayrıntılı bilgi için ‘KDV Tevkifatı Nedir?’ başlıklı eğitimimize göz atabilirsiniz.

Tam Tevkifat Gerektiren İşlemler

Birçok işlem tam tevkifat gerektirir. Bu işlemler arasında devlet tarafından belirlenmiş olan bazı hizmetler, mal ve ürün alımları bulunmaktadır. Bu işlemlere dair daha fazla bilgi edinmek için ‘Tam Tevkifat Gerektiren İşlemler’ başlıklı eğitimimizi inceleyebilirsiniz.

Vidoport.com olarak, Muhasebe Eğitimleri  veriyoruz. Bu eğitimlere katılarak birçok konuda bilgi sahibi olabilir ve dünyadaki diğer mühasabeçiler gibi siz de bu alanlarda uzmanlaşabilirsiniz.

Ayrıca, Yıllık Üyelikler ile tüm eğitim setlerimize erişim hakkı kazanabilir ve kendinizi muhasebe konusunda bir adım öne çıkarabilirsiniz. Şimdi Yıllık Üyelik ile pratik muhasebe bilgilerine erişme ve profesyonel yaşamınıza değer katma zamanı!

En Başa Dön