Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

İş Dünyası İçin [ENG]-Excel Formüllerini Kullanmak-(ENG) Eğitimi

İş Dünyası İçin [ENG]-Excel Formüllerini Kullanmak-(ENG) Eğitimi
30 Aralık, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

İş Dünyası İçin [ENG]-Excel Formüllerini Kullanmak-(ENG) Eğitimi

[ENG]-Excel İş Dünyası İçin Önemi

[ENG]-Excel, iş dünyasında veri analizi ve iş yükünün yönetilmesinde en çok kullanılan programlardan biridir. İletişimden finansal analize kadar birçok farklı işlevi destekler. [ENG]-Excel becerileri, işverenler arasında son derece değerlidir ve bireysel verimliliği arttırabilir.

[ENG]-Excel Formüllerini Kullanmak-(ENG)

Excel Formüllerini Kullanmak-(ENG) eğitim setimizde, temel Excel becerilerinden karmaşık formüllere kadar geniş bir bilgi yelpazesi sunuyoruz. Verilerinizi analiz etmek ve raporlamak için gereken yeteneklerle donanmış olacaksınız.

FIND (Bul) Kullanımı

FIND fonksiyonu, bir dize içinde belirli bir metni bulmanıza yardımcı olur. Bu fonksiyon, bir dize içindeki metnin yerini belirlemek için kullanılır. FIND (Bul) Kullanımı dersimizde, FIND formülünü etkili bir şekilde nasıl kullanacağınıza dair kapsamlı bir rehber sunuyoruz.

Vidoport'un Yıllık Üyelikleri, [ENG]-Excel videolarının yanı sıra çok daha fazlasına erişim sağlar. Yıllık Üyeliklerimiz, vidport.com/uyelik-ucretleri adresinden görüntülenebilir ve satın alınabilir. Bu eğitimlerle, Excel'deki becerilerinizi geliştirebilir ve kariyerinizi bir sonraki seviyeye çıkarabilirsiniz.

En Başa Dön