Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

LibreOffice Calc ile İleri Düzey Tablo İşlemleri

LibreOffice Calc ile İleri Düzey Tablo İşlemleri
27 Aralık, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

LibreOffice Calc ile İleri Düzey Tablo İşlemleri

Sıfırdan İleri Düzey'e LibreOffice Calc

 

LibreOffice, iş dünyasında veri analizi, tablo hazırlama ve daha pek çok uygulama için tercih edilen büyük öneme sahip bir yazılımdır. LibreOffice ile birlikte sadece belge oluşturmakla kalmaz, aynı zamanda karmaşık hesaplamalar yapabilir ve kapsamlı grafikler oluşturabilirsiniz. 

LibreOffice Eğitimleri

Verimli bir LibreOffice kullanıcısı olmak için, kullanıcıların LibreOffice’ye tam anlamıyla hakim olmaları çok önemlidir. İşte burada LibreOffice Eğitimleri devreye girer. Eğitimlerimizde LibreOffice’in pek çok işlevi derinlemesine incelenir ve bu sayede kullanıcılar iş dünyasındaki çeşitli zorlukları üstesinden gelme becerisini geliştirirler.

Boşluksay, Bağ_Değ_Say, Bağ_Değ_Dolu_Say İşlevleri

Bu blog yazısında, LibreOffice Calc eğitim setimizde ayrıntılı olarak anlatılan Boşluksay, Bağ_Değ_Say, Bağ_Değ_Dolu_Say İşlevleri üzerine odaklanacağız. Bu işlevler, çalışma sayfasındaki hücre sayısını, boş olmayan hücre sayısını ve belirli bir değere sahip hücrelerin sayısını döndürmekte ve böylece veri analizine derinlemesine bir bakış sağlamaktadır. 

LibreOffice videolarını içeren eğitim setlerimizi Sıfırdan İleri Düzey'e LibreOffice Calc 'da bulabilirsiniz. Yıllık Üyelik satın alarak bu derslerin yanı sıra birçok diğer eğitimi de erişim sağlayabilirsiniz. Bu sayede Vidoport'ta bulunan tüm eğitimlerden yararlanma şansını elde edersiniz.
 

En Başa Dön