Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

LibreOffice Writer Kullanımında Büyük Küçük Harf Değişikliği Nasıl Yapılır?

LibreOffice Writer Kullanımında Büyük Küçük Harf Değişikliği Nasıl Yapılır?
06 Kasım, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

LibreOffice Writer Kullanımında Büyük Küçük Harf Değişikliği Nasıl Yapılır?

LibreOffice Writer'da Metinler Nasıl Büyük Küçük Harf Olarak Değiştirilir?

Metin düzenlemek, bir ofis programında en temel gereksinimlerden biridir. LibreOffice programları arasında bulunan Writer, metin düzenleme konusunda kullanıcılara geniş imkanlar sunar. Bu yazımızda, Writer'da metinleri büyük küçük harf yapmayı ele alacağız.

LibreOffice ve Writer

LibreOffice, açık kaynaklı bir ofis programıdır. Word işlemleri için Writer'ı kullanıcılara sunmaktadır. Writer, word işlemcisinin tüm temel özelliklerini taşır.

Writer'da Metinleri Büyük Küçük Harf Yapmak

Metinleri büyük ya da küçük harfe dönüştürmek için, öncelikle metni seçmeli ve ardından Format menüsünden Metin'i seçerek istediğiniz seçeneği belirleyerek büyüklük ya da küçüklük durumunu ayarlamısınız.

Metinlerinizi büyük küçük harf olarak değiştirebilmeniz için Vidoport'un LibreOffice Programları Kullanmak eğitim setinde yer alan 'Writer'da  metinleri büyük küçük harf olarak değiştirmek' dersine başvurabilirsiniz.

Dilerseniz, daha fazla detay ve uygulama için 'LibreOffice Eğitimleri' kategorimizi inceleyebilirsiniz.

 

Yıllık Üyelik ile Erişim İmkanı

Yıllık Üyeliklerimiz sayesinde, 'LibreOffice' ve benzeri birçok farklı programın eğitim setlerine ulaşabilir ve kendi kendinize öğrenebilirsiniz. Yıllık Üyelik seçeneklerimiz ve ücretlere buradan ulaşabilirsiniz. Kendinizi 'LibreOffice' gibi programlar konusunda geliştirmek ve daima bir adım önde olmak için Yıllık Üyeliğimizi tercih edin.

En Başa Dön