Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Muhasebe ve İş Kanunları: Çağrı Üzerine Çalışma ve Uzaktan Çalışma Dersi

Muhasebe ve İş Kanunları: Çağrı Üzerine Çalışma ve Uzaktan Çalışma Dersi
10 Kasım, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Muhasebe ve İş Kanunları: Çağrı Üzerine Çalışma ve Uzaktan Çalışma Dersi

İş Kanunları ile Eş Zamanlı Yürümek: Temel Muhasebe Bilgileri

Muhasebeci olmak basit olmayabilir, ancak gelişim sürecinizi destekleyen, güncel ve geçerli eğitimler var. Bu blogda, Muhasebe konusu hakkında bilgi edinmeniz ve belirli bir eğitim seti olan 'Tüm Çalışanlar ve İşverenler İçin İş Kanunu' üzerine konuşacağız.

İş Kanunu ve Muhasebe: İki Yol Ayrımı

Muhasebenin kanunlarla nasıl iç içe geçtiğini merak ediyor olabilirsiniz. İyi bir muhasebeci olmak için sadece rakamları anlamak yeterli değildir. Aynı zamanda, iş kanunu kurallarını bilmek ve ona göre hareket etmek gereklidir. Bu nedenle, Vidoport üzerinden verilen Muhasebe Eğitimleri içerisinde iş kanunu eğitimi mutlaka yer alıyor.

Çağrı Üzerine Çalışma ve Uzaktan Çalışma Meselesi

Pandemi süreciyle birlikte iş dünyası büyük bir dönüşüm geçirdi. Uzaktan çalışma konusu artık hayatımızın bir parçası oldu ve bu durum muhasebecilik işlemlerine yeni bir boyut kazandırdı. Bu yüzden, "Çağrı Üzerine Çalışma ve Uzaktan Çalışma" konularını içeren 'Çağrı Üzerine Çalışma ve Uzaktan Çalışma' dersimiz de eğitim setlerimiz arasında yerini aldı.

Vidoport'ta yıllık üyeliklerinizi yükseltmeyi düşünebilir misiniz? Üyeliklerimiz sayesinde, Muhasebe videolarını içeren eğitim setlerimize ve daha pek çok öğrenme kaynağına erişim sağlarsınız. Yıllık Üyeliklerimiz hakkında ayrıntılı bilgi edinmek için şu sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. 

En Başa Dön