Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Outlook 2013: E-postalar, Takvim ve Kişileri Etkili Kullanımı

Outlook 2013: E-postalar, Takvim ve Kişileri Etkili Kullanımı
21 Aralık, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Outlook 2013: E-postalar, Takvim ve Kişileri Etkili Kullanımı

Outlook 2013: İş Dünyası için Önemi ve Etkili Kullanımı

Outlook'un İş Dünyasındaki Yeri

Outlook, iş dünyasında vazgeçilmez bir araç haline geldi. Outlook kullanarak, e-postaları düzenlenmiş bir biçimde saklama, randevuları ve görevleri doğru zamanlarda hatırlama, kişileri ve notları organize etme gibi birçok işlevi yerine getirme imkanınız olur.

Etkili Outlook Kullanımı İçin Eğitimler

 

Outlook Eğitimleri aracılığıyla, Outlook'u etkin şekilde kullanmanın ve başarılı bir şekilde e-posta yönetiminin yolunu açabilirsiniz. Outlook E-postalar'da Basit kurallar oluşturmak dersimizle, gelen e-postalarınızı otomatik olarak sınıflandırma becerisini kazanabilirsiniz.

Outlook 2013: E-posta, Kişiler ve Takvimi Kullanmak eğitim setimiz, Outlook'un tüm işlevlerini kapsamlı bir şekilde öğrenmek isteyenler için ideal bir rehberdir.

Yıllık Üyeliklerimizle, bu ve benzeri onlarca eğitim setine sınırsız erişim sağlayabilir ve kariyerinizde bir adım öteye gidebilirsiniz.

Outlook videolarını içeren eğitim setlerimiz ile tüm kullanıcılarımıza istedikleri zaman, istedikleri yerde eksiksiz eğitim deneyimini yaşatmayı amaçlıyoruz. Bu kapsamda, Vidoport üzerindeki Yıllık Üyeliklerimizle, tüm eğitim setlerimize sınırsız erişim sağlama ve kişisel gelişimlerine yatırım yapma fırsatını sunuyoruz. Bu şekilde, hem Outlook gibi önemli programları etkin ve verimli bir şekilde kullanmayı öğrenmiş olacaklar, hem de kariyerlerinde bir adım öteye geçme olanağına sahip olacaklar. Detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

En Başa Dön