Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Outlook 2013 ile Verimli Toplantı Planlamaları: Kişiler Kullanımı

Outlook 2013 ile Verimli Toplantı Planlamaları: Kişiler Kullanımı
08 Ekim, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Outlook 2013 ile Verimli Toplantı Planlamaları: Kişiler Kullanımı

Outlook 2013 İle Kişileri Kullanarak Toplantı Planlamak

Bilgisayar teknolojilerinin en kritik unsurlarından biri olan Outlook, hayatımızı kolaylaştıran birçok farklı özelliğe sahip. Bu özelliklerden biri de, tanıştığınız ya da iş yaptığınız, hatta sadece mail alışverişinde bulunduğunuz kişilerin bilgilerini hızlı ve etkin bir şekilde yönetmenizi sağlayan "Kişiler" özelliği.

Outlook 2013: Kişiler Özelliğinin Avantajları

Outlook 2013: E-posta, Kişiler ve Takvimi Kullanmak isimli eğitim setimizde, bu özelliğin detaylarını ve en etkin kullanma yöntemlerini sizlere sunuyoruz.

Kişiler bölümü, toplantıları planlamak ve katılımcılara rahatça ulaşabilmek için oldukça önemli. Bu sayede, toplantı düzenlerken kimlerin yer alması gerektiğini daha iyi belirleyebilir ve zamanınızı en etkin şekilde kullanabilirsiniz.

'Kişiler'i Kullanarak Toplantı Planlamak

'Kişiler'i kullanarak toplantı planlamak dersimizde, bu süreci hem görsel hem de pratik öğrenme metotları ile detaylı olarak anlatıyoruz. 

Outlook'u ve diğer Microsoft Office programlarını indirip kullanmaya başlamanızı şiddetle tavsiye eder, bu yazılımların potansiyelini keşfetmeniz için Outlook Eğitimleri setimizi incelemenizi öneririz.

Bir Yıllık Üyelik ile 'Outlook' ve diğer tüm eğitim videolarımıza sınırsız erişim sağlayabilir, becerilerinizi ve kariyerinizi geliştirme yolculuğunda ilk adımınızı atabilirsiniz. Yıllık Üyelikler, tüm eğitim setlerimizin özgürce izlenebilmesini ve 'Outlook' videolarımızı içeren eğitim setlerimizin kullanılterek, bu setlerin satışlarının arttırılmasını sağlar. Eğitimlere sınırsız erişim sayesinde kendi becerilerinizi daha hızlı ve etkin geliştirebilir ve satışlarda da ciddi artışlar elde edebiliriz. Vidoport ile eğitim her zaman bir adım ötede.
 

En Başa Dön