Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Power BI DAX Formülleri: 'CALCULATE() Fonksiyonuna devamı' Eğitimi

Power BI DAX Formülleri: 'CALCULATE() Fonksiyonuna devamı' Eğitimi
20 Aralık, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Power BI DAX Formülleri: 'CALCULATE() Fonksiyonuna devamı' Eğitimi

Power BI & Query & DAX: 'CALCULATE() Fonksiyonuna devamı'

Bugünlerde iş dünyası karar verme süreçlerinde daha fazla veri odaklı yaklaşım kullanıyor. Power BI & Query & DAX araçları, verilerinizi anlamlı ve kullanışlı bilgilere dönüştürmenizi sağlar ve iş performansınızı optimize etmek için gereken ani ve bilinçli kararlar vermenize yardımcı olur.

'Power BI & Query & DAX Eğitimleri'

Power BI & Query & DAX Eğitimleri veri analizi ve görselleştirmesindeki karmaşıklığı ortadan kaldırır ve her düzeydeki kullanıcılara verileri analiz etme ve anlamlı içgörüler oluşturma gücünü verir.

'Power BI DAX Formülleri'

Power BI DAX Formülleri ile karmaşık hesaplamalar yapabilir ve veri modelinizi daha fazla bilgi ve değer ile zenginleştirebilirsiniz. Geleceğe dönük bir ders olan 'CALCULATE() Fonksiyonuna devamı' bu yetenekleri ele alacak ve öğrenim sürecinizi en üst düzeye çıkartacaktır.

Vidoport üzerindeki Yıllık Üyeliklerin satışlarına odaklanarak, tüm 'Power BI & Query & DAX' videolarımızın içeriklerine erişim sağlayabileceğiniz eğitimler reklamı yaparak satışlarını artırmayı hedefliyoruz. Bu Yıllık Üyelik ile tüm eğitimlere sınırsız erişim elde edeceksiniz. İş dünyasına bir adım önde başlamak için bu fırsatı kaçırmamanızı öneririz.

En Başa Dön