Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

SMMM Staja Başlama Yolculuğunuzda Duran Varlıklar- 6 Dersine Genel Bakış

SMMM Staja Başlama Yolculuğunuzda Duran Varlıklar- 6 Dersine Genel Bakış
07 Aralık, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

SMMM Staja Başlama Yolculuğunuzda Duran Varlıklar- 6 Dersine Genel Bakış

Duran Varlıklar'ın Muhasebesinde Uzmanlaşma: Duran Varlıklar- 6 Dersi Üzerindeki Bakış

Türkiye'de, "Duran Varlıkların Muhasebesi", bir işletmenin uzun vadeli varlıklarının kaydını ve yönetimini ifade eder. Duran varlıklar, işletmenin faaliyetlerine devamlılık sağlamak amacıyla edindiği ve bir yıldan uzun süre kullanmayı hedeflediği varlıklardır. Bu varlıkların muhasebesi, bu varlıkların edinilmesinden, kullanımından ve elden çıkarılmasından kaynaklanan mali işlemlerin kaydını ve raporlamasını içerir.

Vidoport'ta SMMM Staja Başlama Finansal Muhasebe eğitim seti, Muhasebe ve Duran Varlıklar üzerine geniş spektrumlu bir öğrenme deneyimi sunar. Duran Varlıklar- 6, bu setin vazgeçilmez derslerinden biridir. Duran Varlıklar- 6 dersi, kapsamlı ve detaylı bilgilendirmeyle, Duran Varlıklar konusunda derin bir anlayış kazanmanızı sağlar.

Muhasebenin öneminin her geçen gün arttığı çağımızda, Muhasebe konusunda derinlemesine bilgiye sahip olmak, sizlere büyük avantajlar sağlayacaktır. Bizler de Vidoport olarak, size bu konuda yardımcı olmak için geniş kapsamlı Muhasebe Eğitimleri sunuyoruz.

Vidoport'un Yıllık Üyelik seçenekleri sayesinde daha fazla 'Muhasebe' videosuna erişebilir ve kariyerinizi hızlandırabilirsiniz. Yıllık Üyelikler, size Vidoport'un tüm eğitim setlerine erişim imkanı sunar. Eğer siz de Muhasebe videolarının yanı sıra, diğer eğitim setlerimizi de keşfetmek ve farklı alanlarda da bilgi sahibi olmak istiyorsanız, Yıllık Üyelikler tam size göre. Daha fazla bilgi ve üyelik ücretleri için buraya tıklayabilirsiniz. Yıllık Üyelik seçeneği ile hem bütçenizi korurken hem de öğrenme deneyiminizi artırabilirsiniz. Yıllık Üyelikler ile sürekli öğrenmenin keyfini çıkarın.

En Başa Dön