Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Temel Bilgisayar Becerileri ile Windows Öğreniminde İlk Adımlar

Temel Bilgisayar Becerileri ile Windows Öğreniminde İlk Adımlar
16 Kasım, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Temel Bilgisayar Becerileri ile Windows Öğreniminde İlk Adımlar

Genel Bilgisayar ve Tablet Kullanımı ile Windows Öğreniminde Yeni Adımlar  

Merhaba değerli okurlarımız, sizlere bugün, eğitim setimiz 'İnternet ve Genel Bilgisayar/Tablet Kullanımı (Ücretsiz)' hakkında bilgi vermek istiyorum. Söz konusu öğretici setimiz, genel bilgisayar ve tablet kullanım becerilerinizi geliştirmenizin yanı sıra, Microsoft'un en popüler işletim sistemi olan Windows'un da temel özelliklerini öğrenmenizi sağlayacaktır. 

Windows Eğitimi İle Bilgisayar Becerilerinizi Artırın

Bilgisayar kullanımında kendinizi geliştirmeyi hedefliyorsanız ve başlangıç düzeyindeyseniz, 'İnternet ve Genel Bilgisayar/Tablet Kullanımı (Ücretsiz)' isimli eğitim kiti tam sizlik! Eğitim setimizde ayrıca Windows Eğitimleri de yer alıyor. 

Link Kısaltma Yöntemlerini Öğrenin

Setimizde yer alan bir diğer önemli dersimiz de Web sitelerinin uzun adres linklerini kısaltmak üzerinedir. Bu ders sayesinde, karmaşık ve uzun linkleri daha yönetilebilir hale getirebileceksiniz.

Vidoport'un 'Windows' eğitimli bir birey olmak için ihtiyacınız olan her şeyi sunduğunu biliyor muydunuz? Evet, bu doğru! Bunun en büyük kanıtı olan Yıllık Üyeliklerimiz, tüm 'Windows' videolarını içeren eğitim setlerimizi barındırıyor. Bu eğitimler sayesinde, 'Windows'u daha verimli kullanabilir, iş ve özel yaşamınızdaki verimliliğinizi artırabilirsiniz. Üstelik Yıllık Üyeliklerimize bugün katılarak bir yıl boyunca 'Windows' ve diğer birçok eğitimi sınırsız bir şekilde izleme fırsatı yakalayabilirsiniz. Ayrıca, Yıllık Üyeliklerimiz sayesinde yüzlerce eğitim setlerine ve 'Windows' videolarına erişim imkanı elde edersiniz! Yıllık Üyeliklerimize hemen buradan ulaşabilirsiniz!

Sonuç

'İnternet ve Genel Bilgisayar/Tablet Kullanımı (Ücretsiz)' eğitim setimiz, 'Windows' ve genel bilgisayar/tablet kullanımı hakkında temel bilgilere ihtiyacı olan herkes için mükemmel bir seçenek olacaktır. Eğitimlerimizin tadını sonuna kadar çıkarın!

En Başa Dön