Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Veri Analizi ve Görselleştirme: Excel 2013 ile Pivot Tablolar ve Koşullu Biçimlendirme

Veri Analizi ve Görselleştirme: Excel 2013 ile Pivot Tablolar ve Koşullu Biçimlendirme
23 Ekim, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Veri Analizi ve Görselleştirme: Excel 2013 ile Pivot Tablolar ve Koşullu Biçimlendirme

Excel'in Gücünü Ortaya Çıkarın: Pivot Tablolar ve Koşullu Biçimlendirme

Excel, veri analizi ve görselleştirme için güçlü bir araçtır ve Excel eğitimlerimizle bu gücü çıkarabileceğiniz birçok teknik öğrenebilirsiniz. 

Excel 2013: Pivot Tablolar İle Çalışmak

Veri analizinde en kullanışlı ve esnek araçlardan biri Pivot Tablolardır. Excel 2013: Pivot Tablolar ile Çalışmak eğitim setimizde, bu tabloların en etkili şekilde nasıl kullanılabileceğini gösteriyoruz.

Koşullu Biçimlendirme İle Satışları Veri Çubukları ile Gösterme

Koşullu Biçimlendirme, verilerinizi görselleştirme ve analiz etme yeteneklerinizi bir adım daha ileri götürür. 'Koşullu Biçimlendirme İle Satışları Veri Çubukları ile Göstermek', bu özelliği en etkili şekilde nasıl kullanabileceğinizi gösteren bir derstir.

Daha fazla Excel Eğitimleri ile analiz ve görselleştirme becerilerinizi geliştirmek için Vidoport'a üye olmayı unutmayın.

Vidoport'ta sunulan 'Yıllık Üyeliklerimiz' ile birbirinden faydalı 'Excel' video eğitimlerimizden yararlanabilir, kişisel ve profesyonel gelişiminize değer katabilirsiniz. Yıllık Üyelikler sayesinde veri analizi ve görselleştirmenin temelini oluşturan Excel eğitimlerimize tam erişim sağlayabilirsiniz. Bu sayede tüm Excel videolarımızı izleyebilir, uygulama yapabilir ve merak ettiğiniz konulara dair destek alabileceğiniz bir platforma sahip olabilirsiniz. 

En Başa Dön

12 Aylık Süper Fırsat İndirimi

Sınırlı Sayıda