Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Vidoport'un OneNote Eğitimleri ve OneNote Sayfaları Oluşturmanın Püf Noktaları

Vidoport'un OneNote Eğitimleri ve OneNote Sayfaları Oluşturmanın Püf Noktaları
14 Kasım, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Vidoport'un OneNote Eğitimleri ve OneNote Sayfaları Oluşturmanın Püf Noktaları

Dijital Ajanda Programı - OneNote ve OneNote Sayfaları ve Alt Sayfalar Oluşturmak

Merhaba! Bugünkü blog yazımızda sizlere Vidoport tarafından sunulan 'Dijital Ajanda Programı - OneNote' eğitim setimizi ve bu set içerisinde bulunan 'OneNote Sayfaları ve Alt Sayfalar Oluşturmak' dersini tanıtacağız.

OneNote Nedir?

OneNote, Microsoft tarafından sunulan bir dijital not alıp düzenleme aracıdır. Kullanıcıların bilgilerini sakladıkları, düzenledikleri ve paylaştıkları dijital bir not defteri olarak düşünülebilir.

OneNote Eğitimleri ve OneNote Sayfaları ve Alt Sayfalar Oluşturmak Dersi

Vidoport olarak siz değerli kullanıcılarımıza 'OneNote Eğitimleri' sunuyoruz. Bu eğitimler arasında en popüler olanlardan biri 'OneNote Sayfaları ve Alt Sayfalar Oluşturmak' dersi. 

Yıllık Üyelik ile Eğitimlerimize Sınırsız Erişim

Tüm OneNote Eğitimleri'ne ve daha fazlasına erişim sağlamak için Vidoport'un avantajlı 'Yıllık Üyelik' seçeneğini tercih edebilirsiniz. Yıllık Üyelik ile sınırsız eğitim ve yeni eklenecek eğitimlerden anında haberdar olma imkanına sahip olacaksınız.

Eğitim setindeki 'OneNote' videolarını izlediğinizde, dijital not almanın ve düzenlemenin ne kadar kolay olduğunu göreceksiniz. Yeni yetenekler edinmek ve kariyerinizi bir adım öteye taşımak için Vidoport'un Yıllık Üyeliğini tercih edebilir ve tüm eğitim setlerimize sınırsız erişim sağlayabilirsiniz. Yıllık Üyelik hakkında daha fazla bilgi edinmek için buraya tıklayın.

En Başa Dön