Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Excel'de Eksi Değerleri Nasıl Parantez İçinde Gösterirsiniz?

Excel'de Eksi Değerleri Nasıl Parantez İçinde Gösterirsiniz?
14 Kasım, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Excel'de Eksi Değerleri Nasıl Parantez İçinde Gösterirsiniz?

Excel ile Eksi Değerleri Parantez İçinde Gösterme Teknikleri

Excel, büyüklük küçüklük gibi çeşitli hesaplamalarla işlem yapma, veri analizi ve raporlama gibi birçok işlemi gerçekleştirme kapasitesine sahip bir araçtır. Excel'de birçok işlev bulunmakla birlikte, birden fazla yöntem kullanarak aynı sonuçları elde edebiliriz. Vidoport'ta yer alan Excel ve Excel Uzmanlık Eğitimleri sayesinde bu konularda daha ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz.

Excel'de Eksi Değerleri Parantez İçinde Göstermek

Excel’in işlevleri arasında en kullanışlı olanlardan biri de eksi değerleri parantez içinde gösterme yeteneğidir. Pek çok işletme, muhasebe pratikleri ve mali raporlarında genellikle negatif değerleri bu şekilde gösterir. 

Excel Eğitimleri

Excel’i daha etkin kullanabilmeniz için hazırladığımız eğitimlerimizde, bu ve bunun gibi pek çok teknik öğrenme fırsatı yakalayabilirsiniz. Excel Eğitimleri ve 'Eksi değerleri parantez içinde göstermek' derslerimizle Excel becerilerinizi geliştirebilirsiniz. 

Vidoport'taki Yıllık Üyelikler, bu eğitim setlerine erişim sağlama fırsatı sunar. Yıllık Üyeliklerimizle Excel'e dair tüm bilgileri edinme fırsatını kaçırmamak için hemen üyelik sayfamızı ziyaret edin.

En Başa Dön