Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Web Programlama: AspNet Core Web Api, Entity Framework ve Angular 4 ile Neler Yapabilirsiniz?

Web Programlama: AspNet Core Web Api, Entity Framework ve Angular 4 ile Neler Yapabilirsiniz?
14 Ocak, 2024 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Web Programlama: AspNet Core Web Api, Entity Framework ve Angular 4 ile Neler Yapabilirsiniz?

Web Programlama: AspNet Core Web Api, Entity Framework ve Angular 4 ile Yepyeni İmkanlar

Günümüzde, Web Programlama sürekli büyüyen ve değişen bir sektör haline geldi. İş dünyası için web programlama, markaların hizmetlerini ve ürünlerini geniş kitlelere sunması için bir araç olurken, aynı zamanda şirketlerin iş süreçlerini daha verimli ve otomatik hale getirebilmesini sağlamaktadır.

AspNet Core Web Api, Entity Framework ve Angular 4 ile Çağı Yakalayın

Modern web programlama teknolojilerinden biri olan AspNet Core Web Api & Entity Framework & Angular 4 iş dünyasında oldukça popüler. Bu teknolojiler, özellikle büyük veri tabanları ve karmaşık iş süreçleri olan şirketlerin işlerini kolaylaştırıyor, verimliliklerini artırıyor.

Vidoport'ta Web Programlama Eğitimleri

Vidoport'ta sunduğumuz Web Programlama Eğitimleri ile hem başlangıç hem de ileri seviye web programlama derslerine ulaşabilirsiniz. "AspNet Core Web Api & Entity Framework & Angular 4" eğitim setimiz, özellikle büyük veri tabanları ve karmaşık iş süreçlerini yönetmek isteyenler için çok kapsamlı bir rehber olacaktır.

Detaylı bir Airbnb çakması uygulaması yapacağınız bu kurs içinde, Entity Framework Core Setup dersi ile veritabanı kurulumu ve ayarlarına dair temel bilgileri öğreneceksiniz.


Yıllık Üyeliklerimiz ile tüm bu eğitimlerimize ve daha fazlasına erişim sağlayabilir, kariyerinizi yeni bir boyuta taşıyabilirsiniz. Web Programlama videolarını içeren eğitim setlerimiz ile satışlarınızı artırmak için Yıllık Üyeliklerin satışını teşvik ediyoruz. Yıllık Üyelikler ile sadece istediğiniz eğitimi değil, bir yıl boyunca tüm eğitimlerimize sınırsız erişim sağlamış olursunuz.
 

En Başa Dön