Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Google Drive ile Dosyalarınızı E-Posta Eki Olarak Nasıl Gönderebilirsiniz?

Google Drive ile Dosyalarınızı E-Posta Eki Olarak Nasıl Gönderebilirsiniz?
06 Kasım, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Google Drive ile Dosyalarınızı E-Posta Eki Olarak Nasıl Gönderebilirsiniz?

Google Drive ile Dosyalarınızı E-Posta Eki Olarak Gönderebilirsiniz

Google Drive, Google Suit'e dahil olan ve kullanıcılarına dosyalarını bulut ortamında saklama ve paylaşma imkanı sunan bir hizmettir.

Google Drive ve E-Posta Entegrasyonu

Google Drive'ı efektif bir şekilde kullanmanın yolu, hizmetin sunduğu çeşitli işlevleri tanımaktan geçer. Bu işlevlerden biri de Google Drive’da sakladığınız dosyaları e-posta eki olarak gönderme olanağıdır. Bu, özellikle büyük dosyaları gönderirken faydalı olabilir.

Google Drive Dosyalarını E-Posta Eki Olarak Gönderme Nasıl Yapılır

Google Drive'da bulunan dosyalarınızı e-posta eki olarak göndermek, Google Suit Eğitimleri'nin bir parçası olan ve 'Google Drive Dosyalarını E-Posta Eki Olarak Gönderme' isimli dersimizde adım adım anlatılmıştır.

Bizimle olan bu bilgi kazanımı yolculuğunuzda, Vidoport'un Google Drive ve Google Suit Eğitimleri setinin size daha da yardımcı olacağını umuyoruz!

Google Suit öğrenmeye hazır mısınız? Vidoport'ta, Google Drive'dan VeriDoc'a her konuda videoları içeren bir dizi Google Suit eğitimi bulabilirsiniz. Dahası, Yıllık Üyelik'lerimiz ile sadece Google Suit Eğitimleri'ne değil, aynı zamanda Muhasebe, PowerPoint, SQL, Word ve daha pek çok farklı eğitim setine de erişim sağlayabilirsiniz. Yıllık Üyelik ile bilgi birikiminizi ve becerilerinizi en üst düzeye çıkarabilir, kariyerinizi daha da ilerletebilirsiniz. Eğitimlerimize bugün başlayın ve geleceğinizi şekillendirin!

En Başa Dön