Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Facebook Bildirimlerinden Kurtulma ve Windows Kullanımına Giriş: Temel Bilgisayar Eğitimleri 

Facebook Bildirimlerinden Kurtulma ve Windows Kullanımına Giriş: Temel Bilgisayar Eğitimleri 
29 Ekim, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Facebook Bildirimlerinden Kurtulma ve Windows Kullanımına Giriş: Temel Bilgisayar Eğitimleri 

Blog Başlığı:

Blog Yazısı:

İnternet ve Genel Bilgisayar/Tablet Kullanımı

İnternet ve teknoloji çağında bilmemiz gereken temel bilgi ve beceriler arasında bilgisayar ve tablet kullanımı öne çıkar. "İnternet ve Genel Bilgisayar/Tablet Kullanımı (Ücretsiz)" eğitim setimiz, bu konuda gerekli tüm detayları anlamanızı sağlayacak.

Windows İşletim Sistemi

Bilgisayar kullanımında en önemli öğelerden biri kuşkusuz işletim sistemleridir. Kullanıcı dostu bir işletim sistemi olan Windows, genel bakıştan karmaşık işlemlere kadar her konuyu en basit haliyle anlama şansınızı sunar. "Windows Eğitimleri" ile işletim sisteminin geniş ve detaylı potansiyelini keşfedin.

Bildirimleri Engellemek

Her ne kadar sosyal medya hayatımızın bir parçası olsa da, bazen çeşitli platformlardan gelen bildirimler can sıkıcı olabilir. Özellikle Facebook gruplarından gelen bildirimleri en aza indirmek ve size daha fazla kontrol sağlamak istiyoruz. Eğitim setimizde "Facebook'ta üye olduğunuz gruplardan bildirim almayı engellemek" üzerine bir ders bulacaksınız.

Nihayetinde, bu eğitim seti bilgisayar ve internet kullanımını merak eden herkese kapımızı açıyoruz. Tüm bu bilgileri ve çok daha fazlasını Vidoport’un Yıllık Üyelik sistemine dahil olarak elde edebilirsiniz. Ayrıntılı bilgi için buraya tıklayabilirsiniz.

Windows eğitim videolarımıza, geniş kapsamlı eğitim setlerimize ve çok daha fazlasına erişebilmek için Vidoport’un Yıllık Üyelik sisteminden yararlanabilirsiniz. Ayrıntılı bilgi ve ücretlendirme için buradan inceleyerek satışları arttırmanın ve bilginizi genişletmenin keyfini çıkarabilirsiniz.

En Başa Dön