Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Web Programlama: AspNet Core Web Api, Entity Framework ve Angular 4 ile Proje Çalıştırma

Web Programlama: AspNet Core Web Api, Entity Framework ve Angular 4 ile Proje Çalıştırma
13 Aralık, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Web Programlama: AspNet Core Web Api, Entity Framework ve Angular 4 ile Proje Çalıştırma

AspNet Core, Entity Framework ve Angular 4 ile Proje Çalıştırma

Merhaba, Vidoport ailesi olarak sizlere kaliteli ve güncel "Web Programlama" eğitimleri sunmaya devam ediyoruz. Bu yazımızda, "AspNet Core Web Api & Entity Framework & Angular 4" eğitim setimizi inceliyor ve özellikle "Proje Çalıştırma" dersimizi konuşuyor olacağız.

Web Programlama Eğitimleri

Web Programlama Eğitimleri kapsamında kişisel veya profesyonel düzeyde projeler geliştirebilmeniz için ihtiyaç duyduğunuz tüm bilgileri sizlere sunuyoruz. Bu eğitimler sayesinde sıfırdan başlayarak bir web geliştirme profesyoneli olabilirsiniz.

AspNet Core Web Api & Entity Framework & Angular 4

Bu eğitim setimizde, AspNet Core, Entity Framework ve Angular 4 konularını ele alıyoruz ve sizlere bu araçları nasıl kullanacağınızı, kendinizi nasıl geliştirebileceğinizi ve son olarak da kendi projenizi nasıl çalıştırabileceğinizi detaylı bir şekilde anlatıyoruz.

Proje çalıştırma aşaması, web projelerinde oldukça önemli bir adımdır ve bu konuda tecrübe kazanmak için eğitimlerimizden yararlanabilirsiniz.

"Web Programlama" videolarını içeren eğitim setlerimiz ile sizlere en güncel ve en detaylı bilgileri sunmaya devam ediyoruz. Eğitim setlerimizdeki bilgileri pratikte uygulayabilmeniz ve tecrübe kazanabilmeniz için Yıllık Üyeliklerimiz aracılığı ile videolarımızı sınırsız olarak izleyebilir, kendi projelerinizi geliştirebilir ve her zaman destek alabilirsiniz. Yıllık üyeliklerimiz ile web programlama konusunda kendinizi daha hızlı bir şekilde geliştirebilirsiniz. Şimdiden başarılar dileriz.
 

En Başa Dön