Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Windows 8.1 Tek Tuşla Bilgisayar veya Tablet Kapatma-Başlatma Özelliği

Windows 8.1 Tek Tuşla Bilgisayar veya Tablet Kapatma-Başlatma Özelliği
17 Aralık, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Windows 8.1 Tek Tuşla Bilgisayar veya Tablet Kapatma-Başlatma Özelliği

Windows: İş Dünyasının Vazgeçilmezi

İş dünyası, günümüzde teknolojinin hızla gelişmesiyle büyümeye ve değişmeye devam ediyor. Bu değişimin en büyük itici güçlerinden biri ise Windows işletim sistemidir. Windows, ofis çalışmaları, e-posta yönetimi, web tarayıcısı ve daha pek çok uygulama ile iş dünyasının vazgeçilmez bir parçası haline gelmiştir.

Windows Eğitimleri

Windows işletim sisteminin her sürümünün kendine has özellikleri vardır. Başarılı bir şekilde kullanabilmek ve tüm işlevlerinden faydalanabilmek için düzenli Windows Eğitimleri almak önemlidir. 

Bu nedenle, Vidoport olarak siz değerli kullanıcılarımız için Microsoft Windows 8.1 Eğitimleri (Ücretsiz) eğitim setini hazırladık.

Tek bir tuşla Bilgisayarınızı veya Tabletinizi kapatmak-yeniden başlatmak

Windows 8.1'deki yeniliklerden biri de, bilgisayarınızı veya tabletinizi tek bir tuşla kapatma ya da yeniden başlatma özelliğidir. Bu özelliği 'Tek bir tuşla Bilgisayarınızı veya Tabletinizi kapatmak-yeniden başlatmak' dersimizde detaylı bir şekilde anlatıyoruz.

Vidoport'ta hizmet verdiğimiz eğitim setlerinin en popülerlerinden biri olan Windows eğitimleri, iş dünyası için çok değerli bir varlık olan bu işletim sistemini düzgün ve etkin bir şekilde kullanmanıza yardımcı olur. Bu nedenle, Vidoport üzerindeki Yıllık Üyeliklerimizin satışlarını artırmak ve siz değerli kullanıcılarımıza daha fazla değer sağlamak istiyoruz. Yıllık üyeliklerimiz hakkında daha fazla bilgi için tıklamanız yeterlidir. Bu eğitimlerden maksimum düzeyde faydalanmanız dileğiyle.

En Başa Dön