Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Alışılmamış Gücü ile SUMPRODUCT Fonksiyonu: Excel Formüllerini Kullanmak

Alışılmamış Gücü ile SUMPRODUCT Fonksiyonu: Excel Formüllerini Kullanmak
20 Aralık, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Alışılmamış Gücü ile SUMPRODUCT Fonksiyonu: Excel Formüllerini Kullanmak

Veri Analizi ve Excel: Öğrenim Alanları ve İş Dünyasındaki Önemi

Veri analizi, iş dünyasının olmazsa olmazlarından biridir ve veri analizi söz konusu olduğunda [ENG]-Excel sürekli olarak karşımıza çıkar. İster mali analizciler olsun, isterse pazarlama planı hazırlayan yöneticiler; Excel herkesin ortak kullanım aracıdır. 

[ENG]-Excel Eğitimleri İle Profesyonellik Kapınızda

[ENG]-Excel Eğitimleri ile Excel’in temelinden derinlemesine birçok özelliği öğrenme şansınız bulunur. İster sektörde yeni olun, ister uzman; Excel eğitimlerimiz sizin için birçok kapıyı aralayabilir.

'Excel Formüllerini Kullanmak-(ENG)' Eğitim Seti İle Veri Analizi Kısa Zamanda Yanıbaşınızda

Özellikle Excel Formüllerini Kullanmak-(ENG) eğitim setinin, kullanıcılarına büyük kolaylıklar ve kesin çözümler sağlayacak birçok formül bulunur ve bu formüllerin arasında en dikkat çekenlerden biri SUMPRODUCT (ToplaÇarpım) fonksiyonudur. 

SUMPRODUCT fonksiyonu, tek bir işlemle toplamayı ve çarpmayı sağlar. Bu sadece zaman kazanmakla kalmaz, aynı zamanda işlemleri daha geniş ve kapsamlı hale getirerek veri analizi yeteneklerimizi daha da geliştirir.

[ENG]-Excel videolarını içeren eğitim setlerimiz ile sıradan bir Excel kullanıcısından veri analizinde usta bir analiste dönüşüm sağlayın. Daha fazla bilgi için Yıllık Üyelikler sayfamızı ziyaret edin ve Vidoport eğitim dünyasının kapılarını aralayın!

En Başa Dön