Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Angular 4: Web Programlama Dünyasındaki Yeni Trendler ve Api Test Dersi

Angular 4: Web Programlama Dünyasındaki Yeni Trendler ve Api Test Dersi
06 Ekim, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Angular 4: Web Programlama Dünyasındaki Yeni Trendler ve Api Test Dersi

AspNet Core Web Api & Entity Framework & Angular 4 Eğitim Seti Hakkındaki Düşüncelerim

İlk olarak, Web Programlama ve "AspNet Core Web Api & Entity Framework & Angular 4" eğitim setinin tanıtımını yapmak istiyorum. Bu eğitim setinin, tüm Web Programlama Eğitimleri içinde en beğendiğim olduğunu belirtmeliyim. AspNet Core Web Api & Entity Framework & Angular 4 eğitim setinin bir parçası olan ve en beğendiğim bölümlerden biri Api Test dersiydi.

Web Programlama Dünyasında Yeni Trendler

Eğer Web Programlama hakkında daha fazla bilgi edinmek ve yeni teknolojilere ayak uydurmak istiyorsanız, bu eğitimin sizler için olduğunu düşünüyorum. 

Api Test Dersinin Önemi

Api Test temel olarak, uygun web API'lerinin oluşturulup oluşturulmadığını kontrol etmek için kullanılması gereken bir tekniktir. Bu teknik sayesinde, mevcut API'nin doğru bir şekilde çalışıp çalışmadığından emin olabiliriz.

Benimle bu yolculuğa katılmak ister misiniz? Bilgi sahibi olmak ve kendinizi geliştirmek için şimdi Yıllık Üyelik alabilirsiniz. Vidoport'un sunduğu bu eğitimlerle yeni bilgiler edinme ve kendinizi geliştirme fırsatını kaçırmayın!

Vidoport, en güncel ve geniş kapsamlı Web Programlama eğitimini sunuyor. Bu eğitim seti; AspNet Core Web Api & Entity Framework & Angular 4 derslerini içeriyor. İster yeni başlayan olun isterse de profesyonel, bu eğitim seti her seviyedeki kullanıcıların beklentilerine cevap vermektedir. Kendi hızınızda, istediğiniz zaman öğrenin ve yeni beceriler kazanın. Yıllık Üyelik ile tüm eğitim setlerimize sınırsız erişim sağlayın ve fırsatları kaçırmayın!

En Başa Dön