Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

AspNet Core Web Api & Entity Framework & Angular 4 ile Detaylara Dalmak

AspNet Core Web Api & Entity Framework & Angular 4 ile Detaylara Dalmak
08 Kasım, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

AspNet Core Web Api & Entity Framework & Angular 4 ile Detaylara Dalmak

"Web Programlama Kurslarına Devam: AspNet Core Web Api & Entity Framework & Angular 4 ile Detaylara Dalmak"

ASP.NET, web siteleri, web uygulamaları ve web hizmetleri oluşturmak için Microsoft tarafından geliştirilen bir web uygulama çerçevesidir. .NET framework'ünün bir parçası olarak çalışır ve dinamik web sayfaları ve uygulamalar geliştirmek için kullanılır. ASP.NET, sunucu tarafında çalışan scriptler kullanarak, web sunucusunda dinamik olarak web içeriği oluşturur. Bu scriptler, C# veya VB.NET gibi .NET uyumlu dillerde yazılır.

Web Programlama: Bir Adım Daha İleriye

Artık sadece Web Programlama teorilerini değil, aynı zamanda uygulamalarını da öğrenebilirsiniz. 'AspNet Core Web Api & Entity Framework & Angular 4' eğitim setimizle web programlama alanındaki bilgilerinizi daha da derinleştirebilirsiniz.

Müşteri Bilgileri Yönetimi: Customer Crud

Eğitim setimizin bu bölümünde 'Customer Crud' konusunu işliyoruz. Bu dersle, müşteri bilgilerinin işlenmesi, güncellenmesi ve silinmesi konularında sağlam bir tecrübe edineceksiniz.

Son olarak, Web Programlama Eğitimlerine devam etmek ve 'AspNet Core Web Api & Entity Framework & Angular 4' gibi değerli eğitim setlerimize erişim sağlamak için Vidoport'un Yıllık Üyeliklerine göz atabilirsiniz. Yıllık Üyelik planları hakkında daha detaylı bilgi için ise bu linke tıklayabilirsiniz.

Mükemmel bir web programlama eğitim setinden daha fazlasına sahip olmak ister misiniz? O zaman Vidoport'un Yıllık Üyeliklerine göz atmanızı öneririz. Bu üyelikler sayesinde 'Web Programlama' dahil, pek çok farklı eğitim setine bir yıl boyunca tam erişim sağlayabilirsiniz. Hem eğitiminizi sürdürün hem de tasarruf edin! Yıllık Üyelik planlarımız ve fiyatları hakkında daha detaylı bilgi için bu linke tıklayabilirsiniz.

En Başa Dön