Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

'AspNet Core Web Api & Entity Framework & Angular 4' ile Proje Oluşturma

 'AspNet Core Web Api & Entity Framework & Angular 4' ile Proje Oluşturma
13 Ocak, 2024 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

'AspNet Core Web Api & Entity Framework & Angular 4' ile Proje Oluşturma

Web Programlama: Diğerleri İçinde Önemli Bir Yetenektir

Web Programlama alanı, dünyanın hemen hemen her yöresinde hızla artan bir talep görmektedir. Peki bu kadar çok talep gören bu yeteneğin iş dünyasındaki önemi nedir? 

Web Programlama Nedir ve İş Dünyası için Neden Önemlidir?

Web Programlama veya Web Development, bir web sitesinin veya web uygulamasının oluşturulması, tasarımı ve bakımını içerir. Web Programlama hem ön yüz (frontend) hem de arka yüz (backend) geliştirme dahil olmak üzere geniş bir alanı kapsar.

Web Programlama Eğitimleri: Neler Öğreneceğim?

Vidoport’un Web Programlama Eğitimleri ile Web Programlama dünyasını keşfetmek için muhteşem bir adım atabilirsiniz. Verdiğimiz eğitimlerle hem başlangıç seviye hem de ileri seviye kullanıcıların becerilerini geliştirmelerine yardımcı oluyoruz.

Bunlardan biri olan 'AspNet Core Web Api & Entity Framework & Angular 4' eğitim seti ile web programlama yeteneklerinizi bir üst seviyeye çıkarabilirsiniz. Bu eğitimde yer alan 'Proje Oluşturma' adlı dersimizle, projenizi başarılı bir şekilde nasıl oluşturacağınızı öğreneceksiniz.

Vidoport’un Yıllık Üyelikleri sayesinde Web Programlama eğitimlerimize her zaman istediğiniz yerde ve istediğiniz zaman erişim sağlayabilirsiniz. Eğitimlerimizi tamamladıkça yeni satış stratejileri öğrenecek ve satışlarınızı artırmanın yollarını keşfedeceksiniz.
 

En Başa Dön