Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Excel 2013: Pivot Tablolar ile Çalışmak' Eğitim Seti

Excel 2013: Pivot Tablolar ile Çalışmak' Eğitim Seti
14 Aralık, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Excel 2013: Pivot Tablolar ile Çalışmak' Eğitim Seti

Excel ile Özet Tablolar ve Hesaplaması Kavramanın Yolu: "Excel 2013: Pivot Tablolar ile Çalışmak"

Veri analizi dünyasında en iyisi olmak için doğru eğitimi bulmanın önemi unutulmamalıdır. Excel oldukça güçlü bir araç olabilir, ancak tüm özelliklerini ve işlevlerini öğrenmek zaman alabilir. İşte burada Excel 2013: Pivot Tablolar ile Çalışmak adlı eğitim setimiz devreye giriyor.

Excel 2013: Pivot Tablolar ile Çalışmak ile Neler Öğrenebilirsiniz?

İster veri analizi alanında yeni olun, ister deneyimli bir uzman olun, olsanızda bu set her seviyeden kullanıcıya fayda sağlar. Kapsamlı ve adım adım talimatları sayesinde, durumunuz ne olursa olsun Excel Eğitimleri aracılığıyla gerçek bir profesyonel olma yolunda ilerleyebilirsiniz.

Özet Tablolarla Hesaplamaları Anlama

Bu eğitim seti, pivot tablolardaki hesaplamaları yapmanın en iyi yolunu öğretir. Özet tablolarda hesaplamalar yapmak hususunda belirsizlikleriniz varsa, bu adanmış bölüm sizin için kusursuz bir klavuz olacaktır.

Vidoport'un Yıllık Üyelikleri sayesinde 'Excel 2013: Pivot Tablolar ile Çalışmak' gibi birçok eğitim setlerine bir defada erişim sağlayabilirsiniz. Üstelik bu, maliyet açısından daha avantajlıdır. Daha fazla bilgi için yıllık üyeliklerimizi inceleyin ve Excel becerilerinizi bugün geliştirmeye başlayın. 

En Başa Dön