Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Excel'de XLOOKUP İle 2 Boyut Arama Yapmak

Excel'de XLOOKUP İle 2 Boyut Arama Yapmak
09 Ekim, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Excel'de XLOOKUP İle 2 Boyut Arama Yapmak

[ENG]- Excel 365/2021 Formülleri: XLOOKUP İle 2 Boyut Arama Yapmak

Excel dünyasındaki en ileri seviye formüllerden biri olan XLOOKUP, veri analizi ve işleme konusunda kullanıcılarına büyük kolaylıklar sağlar. Gelişmiş formül ve fonksiyon özellikleri Excel kullanıcılarının verileri daha hızlı ve daha etkin bir şekilde çözebilmelerini sağlar. 

[ENG]-Excel ve Gelişmiş Fonksiyonları

[ENG]-Excel eğitim setleri arasında en çok tercih edilen ve en çok değer verilenlerden biri [ENG]- Excel 365/2021 Formülleri eğitim setidir. Bu eğitim seti, iş hayatındaki pratik ihtiyaçlarınız doğrultusunda, en karmaşık Excel formüllerini bile anlamanıza yardımcı olur.

XLOOKUP İle 2 Boyut Arama Yapmak

XLOOKUP ile 2 Boyut arama yapmak, veri setleri arasında ilişkisel bir şekilde hareket etmeyi sağlar. Bu özelliği kullanarak, karmaşık ve çok boyutlu veri setleri üzerinde kolayca arama yapabilir, veri çıktılarını daha düzenli ve profesyonel bir şekilde hazırlayabilirsiniz.

Vidoport'un [ENG]-Excel Eğitimleri sayesinde, Excel'in en gelişmiş özelliklerini en etkin şekilde kullanmayı öğreneceksiniz. İster iş hayatında isterse akademik hayatınızda, Excel becerilerinizi geliştirecek ve daha başarılı sonuçlara ulaşmanıza yardımcı olacak bu eğitimler, sizin için mükemmel bir fırsat olabilir.

Yıllık Üyelik avantajları

Yıllık Üyelik seçeneği ile, Vidoport'un sunmuş olduğu Excel eğitimlerine sınırsız erişim sağlayabilirsiniz. Yıllık üyelik, tüm eğitim setlerimizin yanı sıra indirimlerden ve promosyonlardan da yararlanabilmeniz için ideal bir seçenek sunuyor.

Vidoport'un [ENG]-Excel videolarını içeren eğitim setlerimiz, Excel'in inanılmaz özelliklerini öğrenmenin ve profesyonel olarak kullanmanın en kolay yollarından biridir. Bu eğitim setlerimizi satın alarak, veri analizi ve raporlama becerilerinizi artıracak ve iş yaşamınızı kolaylaştıracak bir yatırım yapabilirsiniz. Yıllık Üyelik seçeneğimiz ile tüm eğitim setlerimize sınırsız erişim sağlamanızı ve e-learning sektörünün sunduğu avantajlardan yararlanmanızı öneriyoruz. Eğitim setlerimize Yıllık Üyelik ile erişerek, kişisel ve profesyonel gelişiminizi hızlandırabilirsiniz.

En Başa Dön