Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Excel'de Zaman Değerleyen (TimeValue) Fonksiyonu

Excel'de Zaman Değerleyen (TimeValue) Fonksiyonu
06 Ocak, 2024 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Excel'de Zaman Değerleyen (TimeValue) Fonksiyonu

Excel'de Zamanınızı DEĞERleyin: TIMEVALUE Fonksiyonu

 

TimeValue Fonksiyonu ile İleri Seviye Excel Bilgisi

 

Dünyada hemen hemen her sektörde Excel kullanılıyor. İşlemlerimizi saniyeler içerisinde halletmemizi sağlayan çeşitli fonksiyonlar ve özellikler sebebiyle, excel iş dünyasının tercih ettiği en önemli programlardan biri olmuştur. İşte burada [ENG]-Excel devreye giriyor. İş dünyası ihtiyaçlarına yönelik ileri seviye eğitimler ile excel'de bambaşka bir boyuta geçebilirsiniz.

Zamana Değer Katan Fonksiyon: TIMEVALUE

 

Excel'deki bu önemli fonksiyon, 'TIMEVALUE (ZAMANSAYISI) Fonksiyonu' ile dilerseniz saat dilerseniz zamanı bir cell içerisinde toplayabilirsiniz. Vidoport'un sunduğu Excel Formüllerini Kullanmak(ENG) eğitim seti içinde yer alan 'TIMEVALUE (ZAMANSAYISI) Fonksiyonu' dersi ile bu özelliği hızlıca kavrayabilirsiniz.

"[ENG]-Excel Eğitimleri'ne vakit ayırmanız iş hayatınızın her anını kolaylaştırabilir, özellikle de yıllık üzerinden hesaplama yapmanız gereken projelerde Yıllık Üyelik tercih edenler daha avantajlı olur."

Ayrıca, Yıllık Üyelik alarak Vidoport üzerinden sunulan tüm eğitimlerden bir yıl boyunca yararlanabilir, Excel bilginizi en ileri seviyeye taşıyabilirsiniz. Excel ihtiyaçlarınızı karşılamak ve rakiplerinize göre daha hızlı, daha kolay işlem yapmak için Vidoport'un '[ENG]-Excel' eğitimlerini kaçırmayın.

En Başa Dön