Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Excel 2013 Öğrenme: Dokunma Modu ve Fare Modu arasında Geçiş Yöntemi

Excel 2013 Öğrenme: Dokunma Modu ve Fare Modu arasında Geçiş Yöntemi
06 Ocak, 2024 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Excel 2013 Öğrenme: Dokunma Modu ve Fare Modu arasında Geçiş Yöntemi

Bilgisayar dünyasının vazgeçilmezlerinden: Excel

Günümüzün hızla dijitalleşen iş dünyasında, veri tabanı ve hesaplama programı olan Excel bir zorunluluktur. Bu sebeple Excel kullanmayı öğrenmek, kariyerinize önemli bir destek olabilir.

Excel Kullanmanın İş Dünyasındaki Yeri

Excel kullanmayı bilmek, iş dünyasında büyük avantaj sağlar. Her türlü verinin kolayca analiz edilebildiği, grafiği çıkarılabildiği ve raporlenmesinin yanı sıra karmaşık hesaplamaların yapılabileceği Excel, birçok sektörde en çok kullanılan yazılımlardan biridir.

Excel Eğitimi Neden Çok Önemlidir?

Bir ofis çalışanının vazgeçilmez yardımcısı haline gelen Excel Eğitimleri ile öğrenilebilir. Çok sayıda fonksiyonu ve özelliği olan Excel'in tam anlamıyla öğrenilmesi, iş verimliliğinizi artırır. 

Belirli bir eğitimi takip etmek ve uygulamalı olarak örneklerle çalışmak, öğrenim sürecini hızlandırır. İşte bu noktada imdadınıza yetişiyoruz! 'Excel 2013: Sıfırdan Excel Öğrenin' adlı eğitimimizde tüm detaylarıyla Excel'i öğrenme şansınız olacak.

Bir dersimiz olan "'Dokunma Modu ile Fare Modu arasında geçiş yapmak' dersi sayesinde, Excel'de verimliliğinizi artıracak pek çok detayı öğreneceksiniz.

Ayrıca, Vidoport üzerindeki Yıllık Üyeliklerini alarak, 'Excel' videolarımızı içeren eğitim setlerimizi ve daha fazlasını sınırsız erişimle izleyebilir, kusursuz bir Excel öğrenme deneyimi yaşayabilirsiniz. Yıllık Üyelikler ile Vidoport'un tüm eğitimlerine sınırsız erişim imkanını kaçırmayın!

En Başa Dön