Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Excel Formüllerine ve Tablo Oluşturmaya İlişkin İpuçları

Excel Formüllerine ve Tablo Oluşturmaya İlişkin İpuçları
31 Mart, 2024 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Excel Formüllerine ve Tablo Oluşturmaya İlişkin İpuçları

Excel'deki Formüllere Genel Bakış

Excel, modern iş dünyasında veri yönetimi ve analizinde yaygın olarak kullanılan güçlü bir araçtır. Bu yazıda, Excel'in temel formüllerine genel bir bakış yapacağız ve nasıl kullanıldıklarını örneklerle açıklayacağız.

Excel'de formüller, veri analizi yapmak ve işlevleri gerçekleştirmek için kullanılır. Örneğin, toplama, çıkarma, çarpma ve bölme gibi temel aritmetik işlemleri gerçekleştirebilirsiniz. Excel, bu tür hesaplamaları yapmak için bir dizi yerleşik fonksiyon sunar.

Excel Tablo Oluşturma

Excel'de tablolar, verileri düzenlemek, filtrelemek ve analiz etmek için kullanışlı araçlardır. Bir tablo oluşturmak için, verilerinizi bir aralık içinde seçmeniz ve ardından "Tablo Oluştur" komutunu kullanmanız gerekir. Tablolar, veri girişini kolaylaştırır ve veriler arasındaki ilişkileri daha net bir şekilde gösterir.

Excel’i Kitaptan Öğrenmek İsteyenler İçin

Genel Excel Kullanımı - Veri Analizi - Excel Formülleri - Dashboard Raporlama - Query (Sorgu) Ekranları. Excel’i öğrenmek, Excel bilginizi ilerletmek, daha verimli bir Excel kullanıcısı olmanız mükemmel bir kaynak. Türkiye'nin en çok satan ve bir başucu kitabı olarak alınan İleri Düzey Excel 365 kitabımız. Excel'i tüm detayları ile öğrenmeniz için hazırlanmıştır. Excel'i kullanabilen herkese hitap eden bu kitabımızı basılı satın alan tüm kullanıcılarımız için harika bir fırsat sunuyoruz. Bu kitap ile birlikte vidoport.com üzerinden tüm videolu Excel eğitimlerine 3 aylık ücretsiz erişim hakkı sağlıyoruz.

Kariyerinizde Vidoport Uzmanları ile İlerleyin

Vidoport, iş hayatında gerekli becerileri öğreten çeşitli eğitimler sunan bir online eğitim platformudur. İster ofiste ister evde, kişisel ve mesleki gelişiminize katkıda bulunmak için tasarlanmıştır. Kolay kullanımlı arayüzü ve esnek öğrenme planları ile herkesin öğrenme hızına uyum sağlar. Bu platform, herkes için uygun ve iş hayatında gerekli becerileri öğreten çeşitli eğitimler sunar. Alanında uzman eğitmenler tarafından hazırlanan içerikler, teorik bilgileri gerçek dünya senaryolarıyla birleştirerek, uygulamalı ve güncel bilgiler sağlar. İş dünyasının en çok ihtiyaç duyduğu İleri Düzey Excel gibi eğitimlere her zaman girebilirsiniz. Geniş Kapsamlı Eğitim İçerikleri: Excel, PowerPoint, Word, Outlook, SQL, PowerBI ve Muhasebe gibi iş dünyasının en çok ihtiyaç duyulan konularına odaklanır. Hemen Üye Olun ve kariyerinizde vidoport uzmanları ile ilerleyin.

En Başa Dön