Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Power BI ile Çizgi ve Sütun Grafiklerin Oluşturulması

Power BI ile Çizgi ve Sütun Grafiklerin Oluşturulması
13 Aralık, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Power BI ile Çizgi ve Sütun Grafiklerin Oluşturulması

Excel ve Power BI ile Veri Görselleştirme

Ülkemizde ve dünyada pek çok işletme veri analizi ve görselleştirmesi için Excel'i kullanmaktadır. Ancak Excel'le bir adım daha ileri gitmek ve çok daha gelişmiş görselleştirmeler yaratmak istiyorsanız, Power BI kullanmayı düşünebilirsiniz.

A'dan Z'ye Power BI Kullanımı

Power BI, işletmelerin veri analizi ve görselleştirme ihtiyaçlarına yönelik bir Microsoft ürünüdür. Power BI ile çeşitli türlerde, etkileyici, interaktif görselleştirmeler oluşturabilir, veri modelleri oluşturabilir ve ML modelleri yönetebilirsiniz. Vidoport'un A'dan Z'ye Power BI Kullanımı eğitim seti sayesinde bu aracın tüm özelliklerini öğrenebilirsiniz.

Çizgi ve Sütun Grafikler ile Çalışmak

Çizgi ve Sütun Grafikler, veri görselleştirmede en çok kullanılan grafik türlerinden biridir. Bu grafikler, trendleri ve kategoriler arasındaki ilişkileri gösterir. A'dan Z'ye Power BI Kullanımı eğitim setinin 'Çizgi ve Sütun Grafikler ile Çalışmak' dersinde bu konuyu detaylıca işliyoruz.

Eğer daha fazla bilgi ve pratik elde etmek isterseniz, 'Excel Eğitimleri' sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Vidoport üzerindeki Yıllık Üyelikler sayesinde bu ve benzeri birçok eğitim setine sınırsız erişim imkanı sağlamaktayız. Bu üyelikler sayesinde kendi hızınız ve konforunuzda ilerleyebilir, profesyonel bir şekilde Excel ve Power BI konusunda uzmanlaşabilirsiniz. Şimdi yıllık üyeliğinizi alın ve bugünden itibaren öğrenmeye başlayın.

En Başa Dön